Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért divat mananapság baba /...

Miért divat mananapság baba / kisgyerek helyett "kicsire nőtt felnőttet" nevelni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy én vagyok lemaradva - ha igen, nem bánom, sőt büszke vagyok rá etéren - de azt tapasztalom egy csomó embernél, hogy úgy kezeli 2-3 hónapos babáját, mintha legalábbis egy-másféléves lenne; gondolok itt arra, hogy úgy be tudják öltöztetni a babájukat, mintha nem kisded lenne, hanem legalábbis egy "kiscsávó", kirándulni viszik őket, holott már eleve az utazás kimerítő egy ilyen pici számra, nemhogy a 40 fokban tikkadni a vízparton, mert a szülők nyaralnak, + ami a lényeg: nem fogják fel sokan, hogy az ilyenkorú babáknak még a szülők közelségére van közvetlenül szüksége, nem pedig plüssmacikra, zenélő biz-bazokra, már bocs.
2011. máj. 6. 22:38
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem degradálónak szántam,csak az utolsó előtti kommentedkor jöttem rá,hogy nem értek veled egyet,holott én is a kényelmes ruhák hive vagyok.Meg nem értem az ellentmondásaidat(utálja a rugit,ezért ráadom,utálja a hőséget,ezért fűtünk mint állat)ezért feltettem neked pár kérdést.Köszönöm a válaszodat.
2011. máj. 8. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!