A véleményetekre illetve a tanácsotokra lennék kiváncsi, utazhatunk vagy inkább ne?
1. vagyok. Nálunk az oltások másnapján délután jött a láz mindig, de tény, hogy nem ez az általános. Ha nem volt láz, akkor is 3-4 napig totál kivolt, nyüszögött, sírt egész nap, nulla alvás.
Érdekes anyósod van, nem túl gyerekcentrikus :(
Szerintem is utazhattok. Elvileg egypket napon belul kijon a reakcio es 3-4l napra el is kell mulnia. Ha nem mulik, akkor nem mentek, ennyi.
De egyaltalan nem biztos, hogy barmi lesz. En is feltem tole, de semmi sem tortent, se lazas, se nyugos nem volt. Ket hosan kettot kapott, harom hosan ismet kettot, most negy hosan harmat fog es nalunk is ugy jon ki, hogy hetfon vagy kedden viszem oltasra, szombaton utazunk, raadasul mi 1500 km-t es repulunk. Es nincs is mas lehetoseg, mert igy kaptunk normal arban repjegyet, egy csaladravalo fel vagyonba kerul husvet kornyeken, tehat mennunk kell, nem tolhatjuk, arrol ne is beszeljunk, hogy egy vilag dolne ossze otthon kb harminc emberben, ha nem mennenk, mert meg nem latta senki sem a babankat, epp az oltasok miatt csak most tudunk eloszor menni, mert ezutan hosszabb ideig nem lesz masik, igy nem kell amiatt rohanni vissza.
En is csak annyit tudtam tenni az ugy erdekeben, hogy eredetileg penteken oltottak volna, de atrakattam az idopoontot het elejere, hogy ha lesz reakcio, akkor az ne utazas kozben jojjon elo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!