Mit csinálsz ha a babád nem marad el nélküled?
Ket dolog kozul lehet valasztani.
1.Beletorodsz ebbe a helyzetbe,idovel ugyis javul ahogy onnalosodni kezd(nekem is ilyen volt a lanyom,annyi kulombseggel hogy neki nem volt eleg engem latni,vinni kellet mindenhova)
2. egyszeruen hagyod kicsit sirni,elobb utobb beletorodik.
(en az elsot valasztottam)
szia, az enyém is ilyen volt. sztem ez nem elkényeztetés kérdése, vannak ilyen típusú babák, az enyém megszületése óta iszonyú anyás volt. szép lassan alakítottam ki, hogy amikor dolgom van akkor önállóan is ellegyen, de tényleg lassan ment. ui. az elején az zavarta hogy nem képes önállóan mozogni, nagyon kívácsni típusd, nem kötötte le egy játék két órát, mint más gyereket. aztán amikor már mászott, jött a szeparáció...meg a fogzás, amit nagyon rossul viselt. ezek mind alkalmatlan időpontok voltak, hogy bevezessem a dolgot....szóval olyan 15 hónapos voltm amikor elérkezettnek láttam az időt, a szeparáció kezdett lecsengeni, a fogzás már nem gyötörte annyira. pár hét alatt megértette, hogy mi az hogy előbb ezt megcsinálom, utána jövök, meg majd mindjárt. szóval a saját tapasztalatom alapján nem iagz, hogy ha az elején foglalkozol vele ha igényli, akkor örökké úgy marad.
amúgy meg én is mindent akkor csináltam nagyjából mikor aludt. nem volt egyszerű időszak, de túl vagyunk rajta.
2 éves 4 hónapos a kislányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!