Nem árt a babáknak, a hippes teákban található cukor (nemcsak szőlőcukor van benne, most olvastam el a dobozán)?
Kislányom 5,5 hónapos és eddig csak édeskömény és mecsek teát ivott (nem hippeset, filtereset) üresen, ízesítés nélkül.
Attól félek, ha adok neki ízesített hipp teát, nem fogja meginni üresen.
hát igen én ezért nem adtam neki.
hanem helyette hígított hipp hozzáadot cukor nélküli gyümilevet csak, egy rész lé, két rész vízzel hígitva.
Köszönöm a válaszaiktokat!
Megerősítettetek, nem adok neki ilyen cukros mű dolgot, csak az egyik barátnőm már hónapok óta ezzel nyúz, hgoy a hippes teák milyen jók, és miért nem azt adok a gyerekemnek, az ízetlen köménytea helyett. Ezért voltam kíváncsi rá, hogy másoknak mi a véleménye, mert én sem akarom már most cukorral tömni, amit lehet, nem ízesítek neki, és szereti így is.
Boldog babázást mindenkinek!
A cikket feltehetnéd ide, én is elolvasnám!
Köszi!
Ha tápszeres a babád, akkor szerintem nyugodtan adhatod a "cukros" teákat, mivel a tápszerben is van cukor. Amúgy meg rá van írva, hogy 4 hónapos kortól adható. Szerintem nincs benne annyi cukor, amennyi ártalmas lehet a babáknak.
Amúgy a kórházban is cukros vizet adtak az újszülötteknek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!