Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hós lányom újabban evés...

9 hós lányom újabban evés közben kitátja a száját a kajával a nyelvén és öklendezik-köhög. Miért?

Figyelt kérdés

Eddig ilyet nem csinált. Darabosat szépen eszi, nem hiszem hogy az miatt lenne. Ugyanazt eszi, mint eddig, ne kapott újat, sem nagyobb darabokat.

Eleinte néha csinálta, de már egyre sűrűbben, tegnap már nem is ette meg a vacsoráját.

SE nem nyeli le, se nem köpi ki, csak kidugja a nyelvét és köhög..

TApasztalt már valaki ilyet? Mi lehet ami ne tetszik neki?

2009. márc. 9. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam (7 hós) szokott ilyet csinálni, ha valami abban a pillanatban nem izlik neki. Próbálj vmi mást adni neki, hátha.... Nálunk ha mást kínálok, ami ízlik neki, nyeli, mint kacsa a nokedlit, nyoma sincs az öklendezésnek, meg a nyelvkitolásnak. Szerintem már kis egyéniségek, akik tudják, hogy most ezt kívánom, vagy azt, de mivel még beszélni nem tudnak -testbeszéddel jeleznek.
2009. márc. 9. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
34%
Ezt az enyém is csinálja, de akkor amikor új ízeket kap. Most próbáljuk az első falatokat. 5 hós
2009. márc. 9. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk akkor csinálja ezt amikor piros a torka.
2009. márc. 9. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Eszik már darabos kajcsit?

Mert az én kislányom is lassan 9 hónapos és ő akkor csinálja ezt amit írtál,amikor valami nagy darabot akar lenyelni és irritálja a torkát.Mi most kezdjül a darabos kajcsikat kóstolgatni(pl.: kenyérhéja,kifli,alma gerezd,Banán rágása....Stb.).Azt is hallottam,hogy tálkába kell elé rakni nagyobb darab kajcsit (főtt krumpli,Répa,alma .körte...)amiket adnál neki,hogy had fogja meg és had majszolgassa legyedül.DE NE HAGYD MAGÁRA!!!!!Nehogy megfulladjon,csak ismerkedjen a kajcsijával.

Boldog babázást.

8,5 hónapos kislány anyukája

2009. márc. 9. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!