Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik gazdaságosabb: ha te...

Melyik gazdaságosabb: ha te főzöl a babádnak vagy a bébiétel?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 13:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
HOzzátáplálás elején én főztem neki. aztán Amig nem evett azt amit mi, de már evett húst is, akkor bébiételt adtam. mert egy üveg elég volt kétszerre. aztán mikor már 8 hónapos kora körül levesből vehettem ki ezt azt, meg elkezdett tejtermékeket enni (túróstészta) azóta én főzök neki megint.igy sokkal olcsóbb. és tudom, h mi van az ételben.
2011. máj. 4. 16:17
 12/13 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Szerintem is-is.Bébi ételt mindig akkor veszek amikor akciós(Dm,Rossmann,Tesco)a gyümölcsös desszerteket is mindig igy veszem.Főzni is szoktam és tényleg az sem tart sokáig.A húst én is elöre megfözöm darálom és jégkockatartóban fagyasztom.11 hónapos a kisfiam igy már nagyon sokmindent eszik igy könnyü választanom a főzni valok közül.És ilyenkor mindig 2 napra valót készitek neki.

2011. máj. 4. 20:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha Te főzöl. A kislányom 10 hónapos, két naponta főzök Neki. Az üveges bébiételt nem is ette meg, így más választásom nem is nagyon volt.
2011. máj. 5. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!