Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan oldjátok meg a kertészk...

Hogyan oldjátok meg a kertészkedést gyerek (ek) mellett?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Fogadott kertésszel.
2011. máj. 4. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Nos, elmesélem, mi volt, amikor én voltam gyerek.

Nagyon egyszerűvolt a mutatvány, engem is kivitt nevelőanyám segíteni. Hamar megtanultam az ültetést, gazolsát, öntözét Tedd te is ezt. Persze, ha még nagyon kicsi a gyerek (1-2) éves, akkor nehezebb, de egy 3 évest már simán lehet tanítgatni, élvezni fogja, hidd el. :)

2011. máj. 4. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:

figyelek, még jobban, mint a házban

a nagy 3 éves, a kicsi 1,5. füvet kell nyírni mellettük, gereblyézni, ültetni

a sövény marad akkorra, amikor alszanak vagy hétvégén a párom megcsinálja

2011. máj. 4. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kiviszem magammal a 2 éves fiamat. Figyelek rá, de van amikor ő homokozik, én meg ültetek. Persze nincs nagy távolság közöttünk, közben beszélek neki. De van amikor beül a kertbe mellém, és ott homokozik, vagy épp a kibújt veteményt tapossa le:)
2011. máj. 4. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1 éves, segítség híjján amikor alszik, vagy amikor jó kedve van, akkor mindent bele. A napokban gyomláltam és szépen kihúzogatta a hagymáimat mellettem :(, kúszik a vakondtúrásban lapátol stb.
2011. máj. 4. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk van egy hintánk, ami megfelel a korának és abban van, míg kertészkedek, vagy a járókában játszik.
2011. máj. 4. 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk csak dísznövényünk van a fű mellett, és elég kicsi a kert. Az 1 éves lányom mellett még így is nehéz bármit csinálni, én olyankor szoktam amikor alszik. Múltkor ültettem a ládákba muskátlit, stb. Kapott ő is egy cserepet földdel, lapáttal. Ezzel elvolt egy darabig, gyorsan beültettem a növényeket.

Ezen kívűl a kevésbé kényes dolgokat együtt csináljuk ( cserepek megtöltése földdel, háncs kiszórása a növények tövébe),előkészítjük a terepet a későbbi munkához, és a kényesebb dolgokat pedig akkor csinálom ha itthon van az apja vagy alszik a baba ebéd után.

2011. máj. 4. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!