Hogyan oldjátok meg a kertészkedést gyerek (ek) mellett?
Nos, elmesélem, mi volt, amikor én voltam gyerek.
Nagyon egyszerűvolt a mutatvány, engem is kivitt nevelőanyám segíteni. Hamar megtanultam az ültetést, gazolsát, öntözét Tedd te is ezt. Persze, ha még nagyon kicsi a gyerek (1-2) éves, akkor nehezebb, de egy 3 évest már simán lehet tanítgatni, élvezni fogja, hidd el. :)
figyelek, még jobban, mint a házban
a nagy 3 éves, a kicsi 1,5. füvet kell nyírni mellettük, gereblyézni, ültetni
a sövény marad akkorra, amikor alszanak vagy hétvégén a párom megcsinálja
Nekünk csak dísznövényünk van a fű mellett, és elég kicsi a kert. Az 1 éves lányom mellett még így is nehéz bármit csinálni, én olyankor szoktam amikor alszik. Múltkor ültettem a ládákba muskátlit, stb. Kapott ő is egy cserepet földdel, lapáttal. Ezzel elvolt egy darabig, gyorsan beültettem a növényeket.
Ezen kívűl a kevésbé kényes dolgokat együtt csináljuk ( cserepek megtöltése földdel, háncs kiszórása a növények tövébe),előkészítjük a terepet a későbbi munkához, és a kényesebb dolgokat pedig akkor csinálom ha itthon van az apja vagy alszik a baba ebéd után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!