Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan válasszam el 2 éves...

Hogyan válasszam el 2 éves fiamat?

Figyelt kérdés
Reggel, este és nap közben is szopizik.De ez már csak olyan megnyugtatás féle. Olyan mint más gyereknek a cumi.Bár még van tejem,mert hallom,hogy kortyol. De a lényeg,hogy most már muszály lenne elválasztnaom. Már próbáltam magyarázni neki,hogy nem jó, nagyfiú már,stb. Nem bírom sírni hagyni. Hogyan kezdjem el? Olvastam már olyat is hogy be kell kenni valami rossz ízűvel.pl. vagy mással aludjon a gyerek. Sajnos nem tudom másra hagyni. Nekem kell megoldanom.
2011. máj. 2. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért muszály elválasztanod?Ebben a korban már nem megy könnyen.Egyik módszert sem tartom nagyon jónak.De ezt te tudod.Ha a környezeted nyomására kell megtenned a lépést,akkor nem értem.Ha valami betegség miatt,az más.Csak akkor tudok értelmes választ írni,ha tudom az okot.
2011. máj. 2. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Van aki itt már írt olyat, hogy laragasztotta egy kicsit és azt mondta, hogy beteg a cici, így most vigyázni kell rá. Így volt ez egy-két napig és utána már egyáltalán nem is kellett tovább a csöppségnek. El is felejtette következő napra, hogy valaha is volt cici.
2011. máj. 2. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
fú, nehéz ügy. Kisfiam 25,5 hónapos koráig szopizott. Igaz már csak este 2 éves korától, mert onnantól bölcsis lett. Előtte reggel és nappal elalvás előtt is. Paráztam is, hogy mi lesz így a bölcsibe. De nem tudtam előtte tőle elvenni, én se bírom hallgatni,a hogy sír, könyörög. Szóval, bölcsibe nem is hiányolta a nappali szopit, a reggelit is szépen magától elhagyta. Illetve kisebb rásegítéssel, reggel keltünk ugye, öltözzünk mert megyünk. stb. Így elterelődött a figyelme, 2-3 nap után már nem is kérte. Estit úgy vettem el tőle, hogy mondtam neki, hogy anyának fáj a cicije, bibis. Megértette, 1. nap kicsit nyekergett, de nem sírt. Csak nehezebben alszik el, többet forgolódik, pedig ott vagyok vele. Én kentem be citrommal is. 1-2x megnyalta, fintorgott, aztán szopizott tovább:-)
2011. máj. 3. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!