7 hónapra született babákról kérdeznék: mozgásfejlődés, szopizás, stb?
Szia!Az én kisfiam is 7 hónapra született, 1210g és 42cm volt!Most 10hós korrigáltan 8!
Sajnos szopizni nem akart, de mozgásban nagyon ügyi: mászik, ül, és megkapaszkodva fel áll!
Integet egy párnapja és pacsit ad!
Pedig nagyon szörnyű dolgokon ment keresztül, 3 hónapig volt a koraszülött intenzíven!
Ti, hogyan haladtok?
Szia!Konkrétumot nem tudok írni,mert velem történt a dolog.33.5hétre születtem,igaz ehhez képest nem voltam kicsi 2300grammal,és 46cm-rel születtem.Inkubátorba nem voltam, csak 2hétig szoptam,de nem volt elég teje,így pótlást kaptam.6hónapos koromra,behoztam a súlyom,akkora voltam,mint a nem koraszülött 6hónapos babák.Nem voltam lemaradva semmiben.Igaz nem vagyok tornász,de nem hinném,hogy a koraszülöttség miatt.Egyedül a látásom nem tökéletes,2-szer műtöttek kancsalság miatt.Jelenleg is szemüveget használok olvasásnál,vezetésnél.Szellemi problémáim nincsenek 3szakmám van,és 1 diplomám is.
Ne aggódjatok minden rendben lesz a babátokkal.
Minden jót kívánok Nektek!21hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!