Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hónapos babával Horvátorszá...

14 hónapos babával Horvátországba?

Figyelt kérdés

Még eddig ilyen hosszú úton nem voltunk,de viszonylag jól bírja az autózást illetve nem egy nyűgős gyerkőc de azért egy kicsit félek az ilyen hosszú útól meg hát persze,hogy kint is egy hétig,hogy bírja!

Írjatok légyszíves tapasztalatokat illetve tanácsokat!

2011. máj. 1. 21:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi is a Vir-szigeten voltunk (ott csipte meg a meduza a kisfiam labat).

Az orvos miatt nem kell aggodni, mert ejszaka is van ugyelet Zadar elott az egyik faluban.

Vir egy gusztustalan hely. A Balaton 1000x kenterbe veri.

Ezert nem megyek soha tobbet Horvatorszagba, mert olyan rossz elmeny volt.

Persze izles kerdese...

2011. máj. 18. 09:11
 22/29 anonim ***** válasza:
82%

09:00

Már miért is kellene savanyúnak lennie annak a szőlőnek? Én soha nem irigykedtem másokra bárhova is utaztak, mi is nyaraltunk már többször is külföldön, de nem csecsemővel.

Miért kellene sajnálni a gyermekeimet? Azért mert a fiaim szükségleteit a sajátjaim elé helyezem? A picim most 8 hónapos, nyáron egy visegrádi hétvége van betervezve+ itt nagyon jó strand van és oda fogunk járni,de ezt is inkább a nagyobbik miatt. A kisbabáknak még minden új, ha elmész velük a sarki boltba, tele lesznek új élményekkel:)

Nem nevelem búra alatt a fiaimat, sőt! A nagyobbik 4 éves és az utóbbi két évben többet utaztunk vele mint én egész gyermekkoromban.Ő már nagyon élvezi.De senki ne mondja nekem, hogy egy külföldi utat értékelni tud egy csecsemő!

2011. máj. 18. 12:50
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom már,hányas voltam,de mi voltunk a Vir-szigeten.Nekünk nagyon nem jött be,oda többet biztos nem megyünk.Nekünk Makarska a favorit,annál jobb hely nincs!

Viren semmi sincs,a part is nagyon szar,szinte végig betonos,na nekem ez nem természetes.Nem akarlak elkeseríteni,nehogy félre érts!Van ismerősünk aki évek óta csak oda jár,annyira tetszik neki.Jó utazást!

2011. máj. 20. 21:17
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az utolsohoz. Vir nagyon gaz hely. En senkinek nem ajanlom...
2011. máj. 21. 10:14
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Akárhányas arrogáns hangnemű "anyatípus"-nak üzenem, hogy ha sajnáloda gyermekeinket akkor ezzel te egyedül vagy ezen a nagy kerek világon mert bizony nagyon boldogok és kiegyensúlyozottak és ha megerősödnek és nagyobbak lesznek, akkor valószínűleg bejárják majd a világot, úgy ahogy én is tettem akkor amikor még nem volt gyermekem! Na ezt rakd össze, ne a legót!
2011. máj. 25. 00:25
 26/29 A kérdező kommentje:

Pff...jó kilátások a szigetre nézve!Az ismerős aki kiadta a kecót azt mondta,hogy nyugis,szép hely és ami nekünk fontos,hogy nagy az élővilág a tengerbe!Mi meg nagyon szeretünk búvárkodni!Remélem azért élvezni fogjuk!

Köszönöm mindenki válaszát!

2011. máj. 25. 10:55
 27/29 A kérdező kommentje:
Ja és azóta kiderítettem,van orvos,kórház a szigeten ahol magyarul is beszélnek!
2011. máj. 25. 10:58
 28/29 anonim ***** válasza:
Utasbiztositas legyen, mert azt egybol kertek az ugyeleten.
2011. máj. 26. 08:13
 29/29 anonim ***** válasza:
Több fórumban is olvastam már, hogy a babát kiveszik utazás közben a gyermekülésből, mert másképp nem bír megülni. Én még csak nem is magát a nyaralást tartom felelőtlenségnek, amiért önmagunkért visszük őt is, de ez már tényleg durva. Elég egy rossz pillanat, még ha ti figyeltek is, de más nem és a baba úgy kirepül, hogy biztosan nem éli túl. Egy utazásért nagyon nem érdemes őt ilyen veszélynek kitenni.
2014. jún. 22. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!