Nagyon megijedtem! Mit tehetnénk?
Figyelt kérdés
Kisfiam az előbb nem tudta kinyomni a kakit, akkora nagy volt és kemény...az én és Apja segítségével sikerült, de vérzett neki!!! Nagyon nagyon félek! Folyamatosan figyeljük, ill. most elaludt a nagy ijedtségre....ha vérzik továbbra is visszük az ügyeletre, vagy kórházba! Vki tapasztalt hasonlót? Nagyon félelmetes volt, én szerintem sokkot kaptam! :(((( Hozzátartozik,h 21 hós mult, nagyon rossz evő...vannak napok mikor nem eszik semmit :(( Hiába főzöm a kedvencét, az se kell neki! :( A kakival eddig is gondok voltak, de ehhez hasonló nem fordult még elő!2011. máj. 1. 10:41
1/8 anonim válasza:
Végbél repedés!ha vérzett,túl kemény és sok volt a széklete.Saját székletünk nem fertőz a vérbe keveredve,ki van ez találva. [link] másold be ezt a linket,keress még rá,ezen az oldalon hasznos infok vannak!Jobbulást!
2/8 anonim válasza:
Szerintem végbélrepedése lett. Ez elég fájdalmas. Legalább is nekem nagyon az volt. Vastagon kennem kellett Neogranormon kenőccsel és Duphalac szirupot szedtem minden reggel. Ezt szedhetik csecsemők is. Na és sok folyadékot kell inni, és sok gyümit egyen. De azért vidd el dokihoz.
3/8 anonim válasza:
nagy baja nincs, persze az én és apja segítségével ki tudta nyomni alatt nem tudom mit értesz, de lehet inkább valami más segítség kellett volna.
Nem is tudom mit írtak itt, kamilla teát, úgy emlékszem, vagy lekvár vagy vmi szirup.
És változtatni az étkezésén mert ez nagyon nem jó így. Sok-sok rostos, korpás dolgot egyen. Konzultálj egy gasztroenterológussal. Mert komoly problémák is lehetnek. A barátnőm kislánya nem mert kakilni egy ilyen élmény után és 5 napig nem kakilt és kapott beöntést a kórházban és akkor sem kakilt és mondta az orvos, vegyék rá valahogyan, mert baj lesz.
4/8 anonim válasza:
Mennyi vér volt sok?Én lányom is kicsi kora óta küzd a kakival,és neki is volt 1x nemrég hogy kicsit véres volt a papir és a kaki.Ha több mennyiségű vér volt,és lesz még vigyétek be dokihoz,ha csak kevés volt és több nem is lesz akkor egyenlőre nem szükséges.Próbálj neki sok sok rostosat,folyadékot,szilvát minden formában,probiotikumot,joghurtot ,kefirt,semmi nem segit neki?
5/8 A kérdező kommentje:
Hát a segítség az volt,h kakiló pózba "ültettük" és együtt nyomtunk vele :S...nem kell semmi másra gondolni. Amúgy már felébredt és jó kedvű, mintha semmi sem történt volna. Rostos üdítőt fogok adni neki, és megpróbálok az étkezésén változtatni,h ez ne forduljon elő vele még egyszer. Bár, most sem kellett neki enni, pedig 3 féle étel közül választhatott. :S Mindenkinek köszi!
2011. máj. 1. 12:00
6/8 anonim válasza:
Mielőtt legközelebb próbálkozik, sok-sok rostos gyümölcslevet, napközben is sok vizet igyon, puhítani kell a székletet. Biztosan emlékezni fog rá, ezért izgulni fog, ezért fontos, hogy könnyebben menjen.
7/8 anonim válasza:
Én körömvirág kenőccsel kenném be neki a kis fenekét, és HA LEHET, nem tudom, hogy ebben a korban lehet e, de aszaltszilva lével itatnám. Pl. a Dr. Steinberger aszaltszilvalé, nagyon jó, és hatásos!
8/8 anonim válasza:
Jaj hanyszor jartam igy mar en is, nagyon kellemetlen es fajdalmas. Nekem a gyumolcs segitett, azt szereti a kisfiad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!