Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldottátok meg, amikor...

Hogy oldottátok meg, amikor nem akart inni gyermeketek?

Figyelt kérdés

15 hós kisfiam reggel este iszik babatejet.(eddig így volt)Pár napja viszont nem hogy reggel-este alig iszik,de napközben sem fogad el semmit(eddig vizet és teát kapott,gyümileveket nem szereti)

Próbáltam itató pohárból(ebből issza régóta a babatejet,mert a cumisüveg már rég nem kellett),pohárból,üvegből,de semmiből nem fogad el semmit...

Mit tudok ilyenkor tenni,hogy ne száradjon ki?

2011. máj. 1. 07:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

próbáld meg.(kis zsarnok, azt akarja, aggódj, foglakozz állandóan vele)

vidám, színes szívószálakat venni ( 1 hónaposan is tudnak vele inni :)))

és ne csak egyedül tukmálni rá: hanem mintha a téma Téged cseppet sem érdekelne, együtt űltök az asztalnál, ti isztok, nevetgéltek, beszélgettek, Őfelségének majdhogynem elfelejtetek inni adni.. mikor megszületik a vágy: ÉN IS!!! akkor nagy kegyesen neki is adni egy jó szívószálas poharat....

2011. máj. 1. 07:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Szió!

Én is pont ezzel szenvedek napok óta, csak az én kicsim még csak 8 hós, és se tejet, se semmit nem akar inni. A doki már a kórházba akar küldeni. :-(

Én mindent amit eszik vizezek neki. A joghurttól kezdve a főzeléken át mindent. Nem tudom miért csinálják ezt...:-(

Tök ijesztő...

2011. máj. 1. 09:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom amikor beteg,akkor nem hajlandó inni,pedig belekeverem a folyadékba a szirupot.Kész rémálom az a pár nap:((Ilyenkor fél óránként kínálom a joghurtot,a gyümölcsöt, a narancsgerezdeket stb,stb.Kiskanállal/teás/ szokott azért pár falat folyadékot lenyelni.
2011. máj. 1. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy nincs tapasztalatom a 15 hónapos gyerkőcökről, mert még csak 7 hónapos a lányom, de én azt tenném, hogy nyomatnám a gyümölcsöket átmenetileg.Azt gondolom, szívesen eszi, és van benne elég sok folyadék.Vagy csinálj neki gyümölcslevest, vagy bármilyen levest, amit szívesen eszik.Én, amikor már kevesebb volt a tejem, és nem volt hajlandó a lányom a tápszert cumisüvegből elfogadni, kitöltöttem egy Aventes pohárba, és kiskanállal belé nyomtam az utolsó ml-ig.Nem volt egy kényelmes dolog, de hát itthon vagyok, más dolgom sincs, mint hogy a kicsivel foglalkozzak.Azóta szerencsére elfogadja már az üveget.Én biztos adnék neki kanállal is.
2011. máj. 6. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!