Hogy oldottátok meg, amikor nem akart inni gyermeketek?
15 hós kisfiam reggel este iszik babatejet.(eddig így volt)Pár napja viszont nem hogy reggel-este alig iszik,de napközben sem fogad el semmit(eddig vizet és teát kapott,gyümileveket nem szereti)
Próbáltam itató pohárból(ebből issza régóta a babatejet,mert a cumisüveg már rég nem kellett),pohárból,üvegből,de semmiből nem fogad el semmit...
Mit tudok ilyenkor tenni,hogy ne száradjon ki?
próbáld meg.(kis zsarnok, azt akarja, aggódj, foglakozz állandóan vele)
vidám, színes szívószálakat venni ( 1 hónaposan is tudnak vele inni :)))
és ne csak egyedül tukmálni rá: hanem mintha a téma Téged cseppet sem érdekelne, együtt űltök az asztalnál, ti isztok, nevetgéltek, beszélgettek, Őfelségének majdhogynem elfelejtetek inni adni.. mikor megszületik a vágy: ÉN IS!!! akkor nagy kegyesen neki is adni egy jó szívószálas poharat....
Szió!
Én is pont ezzel szenvedek napok óta, csak az én kicsim még csak 8 hós, és se tejet, se semmit nem akar inni. A doki már a kórházba akar küldeni. :-(
Én mindent amit eszik vizezek neki. A joghurttól kezdve a főzeléken át mindent. Nem tudom miért csinálják ezt...:-(
Tök ijesztő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!