Ha babám eszik, alszik nem árt neki, hogy nem hurcolom kendőbe magammal?
Szia!
Valóban hagyhatod békén aludni. Az én lányom is evett és aludt. Nem sírt ha letettem a kiságyba. Odamentem a kiságyhoz, megnéztem minden rendben van-e és végeztem tovább a dolgomat. Megsimogattam a hátát, fejét hogy érezze ott vagyok mellette. Néha igényelte, hogy mellettem aludhasson, vagy a hasamra tettem és ott aludt el. Majd leraktam az ágyba. Ezt megengedtem neki, mivel mindig az jutott eszembe, hogy mennyire idegen neki ez a világ és engem ismer igazán, bennem bízik, tőlem megnyugszik. Most már hogy 5 hónapos nem igényli hogy mellettem aludjon.
Hagyd pihenni az ágyában, hiszen így fejlődik. Erre van igényük. Ha igényli, vedd magadhoz, babusgasd. Ha ezt kívánja úgyis jelzi sírással. Ha a mellkasomra tettem mindig elaludt, hallotta a szívverésemet, és a közelségemet. Amikor a közelséged kell neki, jelezni fog.
Sok sikert a babázáshoz!
Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!