Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tesómék pont most váltak el...

Tesómék pont most váltak el és a felesége terhes! Lehet jó apa?

Figyelt kérdés

Nem szeretik már egymást, a gyereknek mindketten a legjobbat akarják de nem tudnak együtt élni! Szüléskor ott lesz mindenben támogatja őket és megpróbál az anya segítségére lenni! nyilván teljes értékű apa nem lehet,de aggódik hogy a gyerek apa nélkül nő fel! mit tegyen? próbálják meg újra? nagyon aggódik...

köszönöm szépen!

2011. ápr. 30. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha még van lehetőségük újrakezdeni és helyrehozni a dolgokat akkor nyilván ez a legésszerűbb dolog amit tehetnek.
2011. ápr. 30. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
tudod, h miért nem tudnak együtt élni? megvolt ez az ellentét a baba előtt is?
2011. ápr. 30. 19:42
 3/8 A kérdező kommentje:
a baba véletlenül csúszott be és az anyuka nem akarta elvetetni,a bátyám nem haragudott érte,tiszteletben tartotta a döntést és mindent meg fog tenni ami tud! azt mondták már nem szeretik egymást....
2011. ápr. 30. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem kell erőltetni. Lehet a szülés és a gyerek lesz akkora élmény nekik, hogy minden helyrejön. Teljesen normális hozzáállásúnak tűnnek.
2011. ápr. 30. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

De ha nem is jönnek össze újra, akkor el kell mondjam ismerünk olyan gyereket, aki nagyon kiegyensúlyozott így is, sőt mindenkinek jó barátja, mert mindenkit remekül tud kezelni. Ott az a lényeg, hogy a szülők egyféleképpen nevelnek, és semmi rosszat nem mondanak a gyereknek a másikról. Mindkettőjüket szereti is.

2011. ápr. 30. 20:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! de kialakulhat az apa és a gyerek között szoros kötődés így? ha mondjuk csak hetente 3-4 napon találkoznak,napi 4-6 órára?
2011. ápr. 30. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, ha az anya is támogatja.
2011. ápr. 30. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Tetszett az utolso kommented. Szerintem sokan csatlakoznak ehhez a kijelentesemhez: nagyon sok csaladban nem latja ennyit a gyerek az apjat. Legalabbis sok olyan kerdest olvastam mar itt amibol az tunik ki hogy apa ejt nappalla teve dolgozik. Az en parom altalaban 1-masfel orat latja naponta a fiunkat, de van hogy annyit se, mert keson vegez (sajat uzlet, neha sok munka) Van hogy csak furdetesre er haza, de volt mar olyan is hogy 2 napig nem latta mert nem ert haza idoben.

Szerintem attol hogy csak napi x orat tolthet vele attol meg lehet nagyon jo apa es kotodhet hozza nagyon a pici, sot lehet meg jobban is. Nalunk pl a fiam sose orul nekem annyira mint az apjanak, mert en mindig keznel vagyok, az apja meg csak akkor amikor. Es az sem mindegy hogy azt a napi par orat hogyan toltik. Mert ugye vannak csaladok ahol apa hazamegy munkabol bekapcsolja a tv-t es ennyi. Ott hiaba van egyutt a csalad megsem kap eleg figyelmet a gyerek az apjatol. Tehat tartalmasan kell eltolteni azt az idot amit egyutt tudnak tolteni. Azert arra fel kell keszulni, hogy egy ujszulottnel maskent kell jelenlenni, mellozottnek erezheti magat az apa, de nem szabad akkor sem kimaradnia a rutin dolgokbol, furdetes, pelenkazas es neha bizony nem art felajanlani az ott alvast sem, hogy az anya tudjon ataludni egy ejszakat.

Sok sikert kivanok nekik es szerintem boldogulni fognak csak a kommunikacion mulik.

2011. ápr. 30. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!