Hogyan lehet, hogy egy férj nem veszi észre, ha a felesége terhes?
Én PCO-s vagyok.Meg sem fordult a fejemben,hogy sikerült és,hogy elég hamar sikerült a baba.A férjem viszont ezt a Diagnózist nem volt hajlandó elfogadni(pedig két orvos is azt mondta,hogy kezelés nélkül nem lehet baba)És érdekes Ő hamarabb tudta,hogy terhes vagyok.Ő a jeleket terhességnek vette Én meg stressznek.Ha figyel a férj észre kell,hogy vegye!!!
22 hetes kismama
Én is hallottam ezt a tv-ben. Nekem is ilyenkor az jut eszembe, hogy lehet az, hogy nem veszi észre a férje, anyukája, családja??? Én sem értem...
...és persze miért nem védekeznek?
Más meg mindenét odaadná egy kisbabáért, mert mondjuk évek óta nem jön össze.
én is megkönnyeztem a kisbabát. annyira sajnálom szegényt, hogy egy sz@rkupacban töltötte élete első 15 percét.
az ilyen nők rendkívül primitívek, nem gondolkodnak. állítólag nem a férjtől volt terhes, ezért akarta megölnia a babát.
ja, és ami a legfelháborítóbb, visszakaphatj a agyereket a család, tehát nem veszik el tőlük.
pár év múlva mit mond az anya a gyerekének, amikor hazajön az ovodából, és megkérdezi, hoyg "igaz, anya, hogy én a budiban születtem és te meg akartál ölni, úgy hogy bedobtál a szarba?"
mert úgysem marad titokban a gyerek előtt a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!