16 éves vagyok és terhes. Mik a gyámság feltételei?
"Albérletben nyomorogtok, a pasidnak szintén nincs jövedelme, anyád részmunkaidős fizetést kap, HOVA szülöd és miből tartod te szerencsétlen??? Az emberi hülyeség nem ismer határokat..."
Attól, hogy albérletbe lakunk egyáltalán nem nyomorgunk.Sőt, mondhatni jól is élünk eléggé.Attól, hogy valaki albérletbe lakik egyáltalán nem rosszabb, vagy szegényebb mint más aki a sajátjába lakik.Anyukám meg csak 4 órába van bejelentve, de mint ahogy azt már írtam nem csak annyit dolgozik. 2 munkahelyen is dolgozik, hogy meglegyen mindenünk. Erről ennyit, nem értem miért kell írni, ha nem lehet normális választ írni ÚGY, hogy persze elolvasod, hogy én már miket írtam előtte.
A többieknek pedig nagyon szépen köszönöm a válaszokat, a gratulálásokat és nem utolsó sorban a segítségeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!