Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 éves vagyok és terhes. Mik...

16 éves vagyok és terhes. Mik a gyámság feltételei?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem osztást szeretnék kapni, hogy hogy lehetek ilyen felelőtlen, hanem kérdést a válaszomra. Nagyon szeretném megtartani a picit( az a baj, hogy ezzel csak én vagyok így).Anyukám felajnánlotta a segítségét, csak félünk, hogy a gyámhivatal nem találja anyukámat megfelelőnek akkoz, hogy a gyámunk lehessen. Valaki le tudná írni, hogy mit a feltételei annak, hogy a gyámom lehessen anyukám? Előre is köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 30. 13:53
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

"Albérletben nyomorogtok, a pasidnak szintén nincs jövedelme, anyád részmunkaidős fizetést kap, HOVA szülöd és miből tartod te szerencsétlen??? Az emberi hülyeség nem ismer határokat..."

Attól, hogy albérletbe lakunk egyáltalán nem nyomorgunk.Sőt, mondhatni jól is élünk eléggé.Attól, hogy valaki albérletbe lakik egyáltalán nem rosszabb, vagy szegényebb mint más aki a sajátjába lakik.Anyukám meg csak 4 órába van bejelentve, de mint ahogy azt már írtam nem csak annyit dolgozik. 2 munkahelyen is dolgozik, hogy meglegyen mindenünk. Erről ennyit, nem értem miért kell írni, ha nem lehet normális választ írni ÚGY, hogy persze elolvasod, hogy én már miket írtam előtte.

A többieknek pedig nagyon szépen köszönöm a válaszokat, a gratulálásokat és nem utolsó sorban a segítségeket :)

2011. máj. 1. 08:17
 22/22 anonim válasza:
na, mi lett?
2011. júl. 10. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!