7-8 hónapos babáitokkal miket csináltok már?
Figyelt kérdés
Mi a napi program?Mivel fejlesztitek?2011. ápr. 29. 21:36
1/1 anonim válasza:
Nem nevezném fejlesztésnek, hiszen egészséges babának nincs szüksége fejlesztésre, de nagyjából ugyanazokat, mint eddig.Mesélek neki, felolvasok neki, játszok vele, mondókázok, énekelek.Ha főzök, kiviszem magammal a konyhába, és adok a kezébe tárgyakat pl. habverő, amik lekötik a figyelmét.Van egy bébitornázója, azt nagyon imádja, és a játszószőnyeget is.Ezenkívül körbe szoktam vinni a lakásban, hogy ismerkedjen a dolgokkal.Többet van a hordozóban, hogy lásson is valamit a körülötte zajló dolgokból.Ezenkívül hason szoktam tornáztatni, kúszatni stb. Egy gyógytornász ajánlotta, mert mindig is utált hason lenni, ezért még nem kúszik, nem emelkedik négykézláb helyzetbe.7 hónapos múlt pár napja.Vettünk labdát is, nagyon élvezi.Ha magam elé ültetem nekem háttal, annyira belefeledkezik a "labdázásba", hogy megül, ha elengedem.Ütögeti a labdát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!