Szegedi anyukák, mit csináltok ezekben a téli napokban a babáitokkal?
Teljesen veled érzek, én is hasonló kedélyállapotban vagyok. Imádunk sétálni, de ebben a hidegben jó ha 20 percre ki tudunk menni, közösségbe pl. tescoba nézelődni se merem vinni mert félünk a járványoktól. Úgyhogy lassan 1 hónapja a 4 fal van, amit már félig lekapartam.... sokszor reggel felkelek, és gondolkodom, mit csinálunk amig le nem fekszünk újra. A gyerkőc is nyűgi ebben a monoton itthonlétben :(
Tavasszal minden más, ezzel nyugtatom magam, akkor nincs megállás, csak a huncutkodás... :)
szia
nekem is 16 hónapos a babám. talizhatnánk egyszer :))))
mi is csak boltba, postára és gyógyszertárba szoktunk menni, de most nem voltunk kint 2 napja.
egyszer elmentünk a málta játszótérre, hóban, nagyon élvezte a baba.
ilyen foglalkozásokra nem szoktunk menni, a járványok miatt nem merem vinni, meg anyagi okokból sem:)
tavasszal és nyáron sokkal jobb, akkor be szoktunk menni a belvárosba meg a tisza-partra is, meg játszóterekre.
most még buszozni se akarok vele, szintén a vírusok miatt. lehet, hogy hülyeség:)
jó ötlet:)
megnézem térképen, hogy ez merre van.
megnézed, mikor lehet oda menni?
mert a baba 10kor kel föl, tehát nekünk utána lenne jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!