Más babájának is ilyen csúnya a BCG oltás helye?
Figyelt kérdés
2 és fél hónapos a kisfiam és nagyon piros és kidudorodó az oltásnál.A gyerekorvos csak annyit mondott,hogy ő így reagál rá csak én úgy látom,mintha egyre nagyobb lenne.
Normális ez?
2011. ápr. 29. 17:39
11/14 Mackó3 válasza:
én nem tudtam,hogy nem szabad hozzá nyúlni a most 6éves kisfamnak kinyomtam a gennyes ,,pattit,, pár napon belül be is gyógyult,most a második fiam 2hós és neki most kezd gennyesedni,persze utána olvstam,és eszemben sincs hozzá nyúlni...fürdés után max leszeszelem egy picit.a szlovák módszerekröl nem tudok,pedig itt élek,de amit átéltem a gyereknövérek mellett,szülés után azt nem kívánom senkinek,város nevet és korházat inkább nem is irok...:)
12/14 Mackó3 válasza:
...remélem nem csináltam rosszat,hogy azelött kinyomtam...
13/14 anonim válasza:
Mackó
Hát ha bajt csináltál volna, akkor valószinű azóta már előjött volna. Előző két gyerkőcömnél én sem emlékszem hogy lett volna olyan hogy valakit elküldtek volna tbc osztályra vele. Most viszont több ismerősöm is ott kötött ki. Pedig csak tényleg annyi az egész hogy mint a pattit kinyomja az orvos. Nem tudom ezt miért nem csinálhatja meg a körzeti.
szlovákiai voltam
14/14 Mackó3 válasza:
köszi...új rendszer,mi meg hadd sza.junk be... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!