Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 2-2.5 éves gyerek képes...

Egy 2-2.5 éves gyerek képes kinyitni egy ablakot?

Figyelt kérdés

A tegnapi kislány balesete miatt kérdezem hogy képes kinyitni egy ablakot egy ekkora kislány? Vagy nyitva hagyhatták az ablakot és még valami az ablak alatt is lehetett (szék) amire felmászott és kiesett?? Vagy a széket azt már ő is (a kislány is odahúzhatta)?--gondolom ez lehetséges....bár ha bukóra lett volna nyitva az ablak akkor gondolom annyira nem ügyes még h kinyissa rendesen uh az ablakot valószínűleg simán nyitva hagyták ezért eshetett ki?

Nem felelőst, hibást akarok keresni meg vitát nyitni csak kiváncsi lennék hogy mire képes egy ilyen idős kicsi?

Nekem még csak 1.5 éves a kislányom és nem tudom mire képes egy 2.5 éves kisgyerek.....mi is panelban,emeleten lakunk ezért is érdekel....

(mondjuk én már most sem hagyom mellette nyitva az ablakot csak bukóra)

2011. ápr. 28. 17:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 13 hónapos most, de már most simán tudja, hogy mire való a kilincs, a rigli... Szóval szerintem is simán kit tudta nyitni szegényke az ablakot. Az meg hogy asztal van egy lakásban az ablak alatt, ahol kisgyerek van... hát én ezt nem értem :(

Ha én panelban laknék, főleg a felsőbb emeleten, akkor tutira szereltetnék rácsot az ablakok elé (sok panellakáson van is).

2011. ápr. 28. 19:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos siman kepes ra.

Az en fiam ket eves 4 honapos, honapok ota nyitni, zarni tud. uj tipusu ablakok, erkelyajtok vannak es gond nelkul kezeli.

Az erkelyajto kilincset eleri (104 cm magas a gyerek, szoval erolkodnie sem kell). Az sem erdekli, ha nincs az ablak alatt semmi, o a radiatorra is felhuzza magat.

Eleinte bejott az a modszer, hogy bukon hagytuk az ablakot, mert annyi esze nem volt, hogy azt eloszor be kell nyomni es teljesen elforditani a kilincset, de hamar rajott. Szoval felkerult az ablakzar.

Borzaszto, ami azzal a kislannyal tortent!

2011. ápr. 28. 21:21
 13/13 anonim ***** válasza:
UTolso valaszolo vagyok. Az meg kimaradt, hogy az ajtot is kezeli honapok ota, nem csak a kilincset, hanem a kulcsot berakja es elforditja. Ugyhogy mi allandoan be vagyunk zarkozva, a kulcsok pedig eldugva.
2011. ápr. 28. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!