S. O. S.! Hogyan szoktassam ra a tapszerre?
Figyelt kérdés
Segitenetek? Nem tudom, mit csinaljak mar, probalom leszoktatni a fiamat az esti szopirol, most 7 honapos, de nekem juniusban mar mennem is kell vissza melozni ( angliaban elunk ), es nem hajlando a cumisuveget elvenni, sosem ivott belole, szelep nelkuli csoros poharbol iszik kaja melle is, probaltam abba adni a tapszert, csak hadakozik ellene. Probaltam tobbfele tapszert is, egysem kellett neki!! Szoval nagy gondban vagyok, nem tudom, hogyan szoktassam ra, plusz meg ki kell majd talalnom, hogy alszik el, mert egyenlore cicin alszik, en meg ejjelig fogok dolgozni, tehat meg azt is meg kell oldanom. De egyenlore most ez a leganagyobb gondom, mivel lehetnem kivaltani az esti szoptatast! Lenne esetleg valami otletetek?2011. ápr. 27. 18:24
11/11 anonim válasza:
A tejpép olyan mint a tejbegríz, por állagú és vízzel kell elkészíteni. Benne van minden ami egy tápszerben. Többféle ízesítésű van belőle. Ennek "továbbfejlesztett" változata a folyékony tejpép. Nálunk 2X2dl-es kiszerelésben lehet kapni, cumisüvegből is adható.
+1 ötlet: A tápszert elkészíted és rizspehellyel sűríted. Mondjuk ez is kanalas variáció, és nem tudd belőle megenni a gyerek nagyobb mennyiségeket.
Próbáltad már gyümölcs pürével ízesíteni a tápit? Pl. őszibarack. Vagy pici vaníliás cukorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!