Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam 8 honapos...

Hogyan szoktassam 8 honapos babam tapszerre?

Figyelt kérdés
Nincs tejcsim, a tapszert meg nem issza.
2009. jún. 18. 06:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.

szerintem sehogy. ilyenkor már nem érdemes.

tejpépet adj neki inkább, meg ilyenkor már mást is ehet, gyümölcs, zöldség.

nekem is a védőnő mondta. nekem fél éves lesz a kisfiam, reggel este szopizik csak napközben szilárd ételt kap, esetleg ebéd után egy kis szopi mert már nekem sem volt elég a tejem. így legalább elég.

remélem tudtam segíteni

2009. jún. 18. 07:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért tápszerre akarod szoktatni?Egy ekkora baba már gyümölcsöt,zöldségféléket ehet,
2009. jún. 18. 07:04
 3/5 anonim ***** válasza:
nem kell szoktatni ugy ahogy az előttem lévő irta zöldség gyümölcs!
2009. jún. 18. 07:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is adom még reggel este e tápszer a babómnak 1 éves koráig (7 hós koráig szopizott), mert elég sok nyomelem, és vitamin van benne ami nem árthat, ha megkapja. Napközben gyümit, főzit, tejpépet eszik. Van, hogy csak fél adagot kap, de ha úgy érzed, hogy szükséges add nyugottan.

A lényeg: az én picúrom sem akarta először inni, de 2 dl tápihoz 1 kiskanál vaniliacukrot tegyél, vagy önts hozzá gyümölcslevet, van kevés cukrot (kb. fél evőkanál) karamellizálj, és öntsd rá a tápit összekeverded (nem kell összefőzni), hátha segít.

2009. jún. 18. 07:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Hat en egyaltalan nem szeretnem, de elapadt a tejem, es attol felek, hogy nem kap eleg kalciumot. Amugy joghurt, tudo, sajt megy napkozben. Akkor mivel helyettesitsem a tapszert? Reggel es este csak szopi mient. Mit adjak helyette?
2009. jún. 18. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!