Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyből orvoshoz viszitek a...

Egyből orvoshoz viszitek a kicsit ha meg van fázva? Picit taknyos a kislányom meg néha tüsszög de semmi több. Vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 10:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A fiam 6 és fél hónapos (tápszeres, de szerintem ez nem befolyásol semmit). Egyszer volt igazán megfázva, de azt tőlem kapta el és még picike volt, akkor elvittem, kapott antibiotikumot. Azóta se volt igazán beteg. Van, hogy többször tüsszög, kicsit folyik az orra, de egyáltalán nem vészes. Most kapta el a 3 napos lázat, na a kiütéseit megmutattam az orvosnak. De amíg lázas volt, addig is csak a lázát csillapítottam és sokat itattam. Az orvos is mondta, hogy mást nem kell tenni.

Az orvosi rendelőbe feleslegesen nem viszem, mert akár még betegebb is lehet.

2011. ápr. 27. 12:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyszer a fiamnak is csak folyt az orra,de a kedve,étvágya ugyanúgy jó volt!nem vittem be a beteg gyerekek közé,helyette szívtam az orrát amikor csak kellett,c-vitamin,orrspé majd 4 nap múlva kibújt a foga és az orrfolyást mintha elvágták volna!

Válaszom:ha pár nap múlva nem múlik akkor vidd el dokihoz de addig sztem fölösleges!

2011. ápr. 27. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!