Másnak is egész nap hisztizik a 10-11 hónapos gyereke?
Nyugodj meg , nem Te vagy az egyetlen. Mi most kezdtük ezt a korszakot. 8,5 hós! Ha nem mászhat kedvére és nem lát a szeme sarkából negem akkor megy a hiszti. Úgy ahogy mondod WC.re is csak szaladok, nem tudom elvégzeni rendesen a dolgom mert sietek.. Éjjel sokszor fent van, nem tudok aluni, napközben meg amikor alszik nem pihenek hanem a házimunkát végzem hogy haladjak.
Őrület! Csakvége lesz ennek a korszaknak is egyszer! Kitartás!
Szia, nekem is ilyen eleven a babám. Nem marad nyugton egy helyben, így jároka kilove, etetoszék egy darabig mukodik. Nagyon szépen elvan ott, ahol én vagyok (amikor pakolni kezd, irány az etetoszék). Jon utánam a WC-re, ha teljesen becsukom az ajtot, kétségbeesetten sír. Most már kezd hisztizni is néha és egyre tobb foglalkozást igényel. 10 hónaposan szintén 10korul járt lefekudni...Aztán maga beállított egy fix napirendet,azóta fél 9kor, és ezt tartjuk is...Azzal, hogy rendszerezodott a napkozbeni alvása, beállt a stabil lefekvés is...
amikor nagyon kivagy, nem tudsz megszokni kicsit? Nekem az is sokat tesz, ha 1 napra megszokunk a gyerkoccel, és nem otthon vagyunk. Olyankor nincs házimunka, csak kikapcsolodás.
Köszi a válaszaitokat!
Igazatok van, lehet, hogy ha jön a jobb idő és megyek majd vele mindenfelé, akkor nyugodtabb időszak lesz. Csak most télen nehéz volt hosszabb időre kimozdulni és a napi 2 óra séta kevés volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!