A DM-es kuponfüzetet a boltban is kinyomtatják? Pelust szeretnék vásárolni kedvezményesen.
Figyelt kérdés
Elromlott a nyomtatónk :( de holnap mennék vásárolni2011. ápr. 26. 15:48
1/8 A kérdező kommentje:
Lenne még egy kérdésem.
Ki mikor kapta meg a bababónusz regisztráció után járó kuponokat?Mi még semmit nem kaptunk a 3 hónap alatt.
2011. ápr. 26. 16:00
2/8 anonim válasza:
A dm kuponfüzetet nem kell nyomtatni.
A kártyáddal beváltasz egy kuponfüzetet, arra a gép a boltban kinyomtat egy szelvényt, és a pénztárnál megkapod a kuponfüzetet.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a választ!
2011. ápr. 26. 16:07
4/8 anonim válasza:
Én ma kaptam az első levelet a dm-től, de nem volt benne kuponfüzetet, csak 3 db kupon.
Egy max faktoros, egy liberós ami -400 ft és egy végösszegből -15% os.
5/8 A kérdező kommentje:
Te mikor regisztráltál?
2011. ápr. 26. 18:00
7/8 anonim válasza:
Már más is írta, hogy nem kapott kuponfüzetet.
Én febr. elején regisztáltam, márc. elején jött a levél, benne kuponokkal (0-6 hóig és 12-18 hóig), valamint tájékoztató füzetecske és egy ajándék partedli.
Akkor ezek szerint már nem küldenek kuponokat az újonnan regisztrálóknak???
8/8 A kérdező kommentje:
Én 3 hónapja de akkor mondták,hogy küldeni fogják heteken belül.
2011. ápr. 27. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!