A DM-es pontokkal csak egyszer tudok kedvezményesen (25%) pelenkát venni?
Ha jól emlékszem a 150 pontos kuponfüzetben van a joker kupon ami a -25%-os bármire felhasználható.
De! ha feliratkozol a bababónuszra akkor nem csak kuponfüzeteket kapsz amivel a sm pelenkát is veheted még olcsóbban hanem bizonyos időközönként kapsz postán egy levelet és abban is vannak akciós kuponok kivághatóak.
ne keseredj el.azt a 25% os kupont arra használod fel,amire akarod.Én is folyton pelust veszek rajta.
és egy hónapban,sőt egy nap is kiválthatsz több kuponfüzetet egyszerre,volt rá nekem is precedens,hogy két 50pontos kupont váltottam be,mert kellett a 2db 25% kupon.
a további akciós kuponok a pontfüzetben meg 25%ot jelent a termék árából.azok meg általában úgyis meg vannak jelölve a polcokon.
tehát hajrá,gyűjtsd csak a pontokat és váltsd is be
Szia!
Nem értem, miért nem tudtál pelenkát vásárolni?!
Az 50 pontos kuponfüzet első kuponja a 25 %-os joker-kupon (joker= bármire felhasználható), azzal tudsz pelenkát venni.
Tudtam venni pelenkát,csak azt nem tudtam,hogy így lehet csinálni,hogy mindig új kupon füzetet kérek.Tökre megijedtem,hogy nem tudok többé pelust venni.:-)
Köszi mindenkinek a segítséget.
Tök szupi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!