Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A DM-es pontokkal csak egyszer...

A DM-es pontokkal csak egyszer tudok kedvezményesen (25%) pelenkát venni?

Figyelt kérdés
Most gyűjtöm először a pontokat,ma be is váltottam 50-et és kaptam kuponfüzetet és gondolom csak azokat használhatom fel.Most szomorú vagyok mert én pelenkát akartam mindig venni,így tök jó árban van.
2010. szept. 8. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem a 150 pontos kuponfüzetben van a joker kupon ami a -25%-os bármire felhasználható.

De! ha feliratkozol a bababónuszra akkor nem csak kuponfüzeteket kapsz amivel a sm pelenkát is veheted még olcsóbban hanem bizonyos időközönként kapsz postán egy levelet és abban is vannak akciós kuponok kivághatóak.

2010. szept. 8. 13:03
 2/7 anonim ***** válasza:

ne keseredj el.azt a 25% os kupont arra használod fel,amire akarod.Én is folyton pelust veszek rajta.

és egy hónapban,sőt egy nap is kiválthatsz több kuponfüzetet egyszerre,volt rá nekem is precedens,hogy két 50pontos kupont váltottam be,mert kellett a 2db 25% kupon.

a további akciós kuponok a pontfüzetben meg 25%ot jelent a termék árából.azok meg általában úgyis meg vannak jelölve a polcokon.

tehát hajrá,gyűjtsd csak a pontokat és váltsd is be

2010. szept. 8. 13:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. szept. 8. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem értem, miért nem tudtál pelenkát vásárolni?!

Az 50 pontos kuponfüzet első kuponja a 25 %-os joker-kupon (joker= bármire felhasználható), azzal tudsz pelenkát venni.

2010. szept. 8. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Én havonta kétszer váltok be 50 pontot pelusra, mindig adnak egy kuponfüzetet, kitépik a joker kupont. Legközelebb megint. Még nem szóltak hogy nem lehetne minden alkalommal. Sok pontom van szerencsére.
2010. szept. 8. 14:02
 6/7 A kérdező kommentje:

Tudtam venni pelenkát,csak azt nem tudtam,hogy így lehet csinálni,hogy mindig új kupon füzetet kérek.Tökre megijedtem,hogy nem tudok többé pelust venni.:-)

Köszi mindenkinek a segítséget.

Tök szupi!!

2010. szept. 8. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:
én múltkor 3 csomag pelust vettem, és kértem 3 füzetet, és így mind a 3-at akciósan vettem.(jokerrel)
2010. szept. 8. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!