Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortol kell párnát adni a...

Mikortol kell párnát adni a babáknak, vagy kell egyáltalán? Nembaj, ha 2 évesen is párna nélkül alszik?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem nem baj,vannak akik a nélkül is tudnak aludni.az én kisfiam az már 1 éves kora óta kéri csak azon tud jót aludni.ezt úgy vettem észre,hogy amikor mellettem szundizott mindig feljött a párnámra hiába húztam mindig vissza,és jobbat aludt a párnán
2011. ápr. 26. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:
2-3 éves kortól lehet adni, előtte azért nem pert a picibabáknak nincs is nyakuk így anatómiailag nincs zsükség a párnára, kényelmetlen is nekik, később már jól jöhet de ha elalszik nélküle nem kell erőltetni, esetleg próbálj meg csak kispárnahuzatot a feje alá tenni, kisidő múlva meg bele valami vékonyabb szivacsot, és aztán rendes kispárnát. Két éves kor körül változnak meg a testarányok a buksija és a mellkasa átmérője és 3 éves korukra kicsit megnyúlnak a gyerekek már inkább kisfelnőttes formájuk van és nem az babás dundi, ilyenkor szokták "bevezetni" a párnát, de van amelyik bölcsiben nincs is, oviban már van.
2011. ápr. 26. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés. Az én kicsim 21 hós, és még mindig simán csak matracon alszik, jó kemény, kókusz, és hason alvós. Szerintem minél később, annál jobb. Csak egészségtelen helyzetbe hozza a gerincet. Szerintem...
2011. ápr. 26. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!