Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha sokáig alszik a baba,...

Ha sokáig alszik a baba, felborul az egész nap?

Figyelt kérdés

Néha van, hogy az esti lefekvés kitolódik, általában 8-kor szokott kidőlni a babám, de néha van, hogy 10-ig fent kukorékol.

Másnap ilyenkor 7 helyett 9-ig alszik, viszont akkor tolódik a tízórai, az ebéd és minden.

Ti hogy csináljátok?

2011. ápr. 26. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Az étkezések közötti időt lecsökkentem, így estére minden helyreál, és ilyenkor mindenképpen csak egyszer hagyom aludni.
2011. ápr. 26. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Van hogy borul, van hogy kiügyeskedem, kiküszöbölöm.

Felébreszteni soha nem ébresztem, mert akkor szegényke morci lesz egy ideig.

Ha mondjuk 7 helyett 9-ig alszik, akkor bár az evések csúsznak, de az alvással szoktam manipulálni, mert az én kislányom 3x alszik egy nap, és ezt hacsak nem valami drasztikus változás van a napban próbálom tartani.

Igazából nem csinálok belőle nagy ügyet, ha 5x-i evés helyett csak 4x eszik ez miatt. Majd bepótolja másnap.

2011. ápr. 26. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk szinte minden másnap ez a helyzet...5* eszik egy nap és ilyenkor mi elhagyjuk a reggelit és a tízóraival kezdünk. Eddig még nem volt gond belőle, hogy eggyel kevesebbet evett és aludt. De legalább a napunk ugyanolyan maradt.
2011. ápr. 26. 14:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!
2011. ápr. 26. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!