Tapasztalt anyukak segitenetek?
hát ha a kismaci helyett a hajad az esti nyugtató, elalvást segítő akkor nagyon nehéz lesz!
talán kezdhetnéd azzal, hogy találtok neki mást. én babám a kispárna huzat sarkát markolássza, mikor erre rájöttem, egyszerűen beraktam a kiságyba a kispárnámat és megoldódott, azóta nem kellek az elalváshoz. egyszerűen ne engedd neki a hajad piszkálását adj helyett oda valami jó szőrös plüsst vagy nem tudom :S
ha ez sikerül akkor szerintem már könnyen fog menni. ha dumál a kiságyba ne menj be hozzá,, csak akkor ha sír, akkor vígasztald meg, itasd meg ha szomjas és gyere ki.
azzal is próbálkozhatsz, hogy a cumisüveget mindig berakod neki a kiságyba éjszakára, megmutatod eleinte hol van és ha azért ébred éjjel mert szomjas, megtalálja és nélküled is iszik majd :)
Úgy látom, nem vagyok egyedül. :-)
Az én lányom még csak 13 hónapos, de hasonló a szitu. Annyi, hogy a hajamra még nem kapott rá. :-)
Eddig gyönyörűen aludt a kiságyban, pár hete kapott rá erre. Szerintem nálunk a foga miatt van. Néha elég, ha a cumit visszaadom a szájába, vagy megitatom. De van, mikor nyújtja a karját, hogy vegyem ki. Ha nem, akkor ordítás van....
Remélem, lesznek még nyugodt éjszakák! :-)
Szerintem ez csak atmeneti idoszak (nalunk az volt), igaz a kisfiam szopizott (nem cumisuveg jatszott). Honapokig az elso ebredestol kezdve koztunk aludt. Ha megebredt akkor rafordult a cicire, szivott parat, aztan aludt tovabb. Lehet, hogy kicsit extrem, de en igy tudtam pihenni. Ez van. Egyszer csak elhagyta.
Igaz csak 2,5 eves kora ota alszik egesz ejszaka.
Nem gondolom, hogy emiatt kevesbe lennel - lennenk jo anyak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!