Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amit 11-ig kellett (volna)...

Amit 11-ig kellett (volna) visszaküldeni az államkincstárnak papirt, azt mibe kell, sima boritékba, vagy adtak hozzá?

Figyelt kérdés
sima boritékba küldjem,vagy adtak hozzá?Mert nekem nincs,igyis most találtam meg véletlenül,úgy elpakoltam,igy csak holnap tudom feladni.Személyesen is belehet vinni,ha igen,kinek adjam oda?Bármelyik ügyintézőnek?
2011. ápr. 25. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Sima borítékban,ajánlottan adtam fel.Személyesen is beviheted,és ott oda adod az ügyintézőnek.Ha pedig nem ő az illetékes,akkor tovább irányítanak.

Helyedben én személyesen vinném be,mivel már késésben vagy,és még 1-2nap mire a posta odajutatja.

2011. ápr. 25. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Én holnap elsőbbségivel és ajánlottan adnám fel a helyedben.
2011. ápr. 25. 20:55
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm,csak azért kérdem hogy személyesen lehet e,mert a postával szemben van az államkincstár:) Gondolom nem pestre kell küldeni ugye?Hanem az ottani államkincstárba,ahol élek.
2011. ápr. 25. 21:45
 4/10 Bea24 ***** válasza:
:) Milyen papírt kell az államkincstárnak vissza küldeni? Én nem kaptam...
2011. ápr. 25. 22:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne,légyszi írjátok le,hogy milyen papírt kell elküldeni!
2011. ápr. 26. 06:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt, hogy dolgozol-e gyes mellett.
2011. ápr. 26. 07:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kell visszaküldeni csak annak aki dolgozik.Aki nem küldte nyugi,mert nem lesz semmi belőle.Ha fontos lett volna akkor nem simán adják fel hanem úgy,hogy a postástól át kell venni.:)Lényegtelen azoknak az anyukáknak akik nem dolgoznak.:)
2011. ápr. 26. 09:52
 8/10 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták hogy mindenkinek vissza kell küldeni,aki nem dolgozik,annak is,(én se dolgozok),mert megszüntetik a gyest ha nem küldik vissza...hát én kaptam,de jól elfelejettem,mert elpakoltam....
2011. ápr. 26. 10:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Köszi mindenkinek!Én egyébként nem kaptam semmit a Máktól.
2011. ápr. 26. 13:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Én sem kaptam, itt olvastam róla, be is mentem a MÁK-hoz (a területileg illetékeshez kell menni). Ott az egyik ügyintézőnek elmondtam mi a gondom, írtam ott helyben kézzel egy nyilatkozatot, hogy gyesen vagyok, nem dolgozom. Mindenkinek vissza kell küldeni, annak is, aki nem dolgozik...
2011. ápr. 26. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!