2 éves gyereknek milyen "járművet" ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Ikreim eddig bébitaxit használtak, de most már vennék nekik valami mást. Mi legyen a következő, amit használni is tudnak?2011. ápr. 24. 13:07
1/13 anonim válasza:
Én triciklit vagy kis biciklit vennék.
3/13 anonim válasza:
én motort vennék, a 1,5 évesem imádja. tricikli szerintem inkább 3 éves kor körül lesz jó, de persze ha ugyesek, lehet már tudnák tekerni :)
4/13 anonim válasza:
szerintem vegyél triciklit [link]
mert ezzel Te is tolhatod őket ha esetleg egy hosszabb úton(boltba menés) megunták a tekerést
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors segítséget! A tricikli jó megoldásnak tűnik! :)
2011. ápr. 24. 13:47
6/13 anonim válasza:
két gyereket egyszerre elég macerás lenne tolni plussz a pakkok.Maradjatoka motornál gyorsabban is haladnak vele,de a cipőcédőt már most ajánlom hozzá BIG cipővédő 1600ft a tescoban ez tuti kelleni fog hozzá.A triciklivel még meg is kellene tanuljank tekerni ami nem fél óra:)É sikrekről beszélünk dupla energia dupla minden:):D a 2.vagyok
8/13 anonim válasza:
[link] tescoban az ilyen tricikli piros fekete és nem micimackós csak a formája teljesen ilyen meg táska is van hozzá 8900 ft
9/13 anonim válasza:
A fiam ket eves korra nyuzta le teljesen a motort, kapott rollert es biciklit.
10/13 anonim válasza:
2 éves lányomnak motorja és triciklije van tolókaros is,de azt már nem használjuk csak a tolókar nélkülit már tudja azt is tekerni,de ikreknek én motort ajánlok azt könnyebben kezeled te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!