Járni tudó gyereknek milyen benti cipőt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sajnos nálunk nagyon hideg a kő és muszáj valamit adnom rá, de azt sem szeretném ha egész nap cipőben lenne. Gondoltam rá, hogy esetleg veszek neki valami kis belebújós nyuszis papucsot, de lehet az meg nem a legjobb járás szempontjából, hiszen a stabilitásán rontana a túl puha talpa2010. szept. 29. 11:09
1/6 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a mamuszokban még nem tudna menni, én amikor tanult a fiam menni, adtam rá harisnyát, és még egy csúszásgátló zoknit.
2/6 anonim válasza:
Én a magas szárú szandit javaslom.Nem zárt és jól tartja a baba lábfejét.
3/6 anonim válasza:
Szia.Mi most még a nyári szandinkat használjuk,de már kezd kicsi lenni neki.Én is variálok,de szerintem új szandit veszek neki.Nagyon sokat leszünk idebent télen,muszáj lesz neki a jó cipő.Most talán már féláron is megkapom majd:)
4/6 anonim válasza:
most még a nyári szandálban van bent,de lassan kinovi,már vettem is neki fél áron jo minoségut,azt fogjuk használni.
5/6 anonim válasza:
Bocsi, de miért adtok bentre cipőt bentre a gyerek lábára?
6/6 anonim válasza:
Mi azért,mert hideg a kő és egész nap azon futkoss.Próbáltuk a zoknit,de leszedi állandóan a lábáról,és én is fázok abba.Nem szeretném,hogy felfázzon,marad a szandi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!