Kedves Anyukák! Első babátokkal sokat ügyetlenkedtetek az elején? Milyen dolgokat csináltatok "rosszul", aminek az oka a kezdeti tapasztalatlanság volt az oka?
Júni közepére várjuk a kislányunkat, és kiváncsi lennék más hogy élte meg az első időszakot.
Mindenféle érdekel, vicces dolgok is, illetve aminek komolyabb következménye lett.
Szia! Remelem jol birod, hamarosan itt a nagy nap....
Benazasokat kerdeztel, hat nekem volt egy nagy, mar itt egyszer leirtam hasonlo kerdesre. Pici fiamnak irtak fel szemcseppet mikor hazahoztuk a korhazbol. A nagy kavarodasban, mert amikor hazajottunk jott a vedono es adott meg egy tucat receptet, a szemcsepp helyett a D vitamint valtotta ki a parom. Ami csak kesobb kellett volna. Hat en 2 heten at csepegtettem a vigantolt a picim szemebe. Mostmar csak nevetunk rajta, de akkor nagyon megijedtem mikor kiderult. Persze vittuk szemorvoshoz es o megnyugtatott, hogy semmi bajja nem lett a szemenek, meg meg is gyogyult. Azota minden gyogyszert eloszor kiprobalok magamon mielott neki adnam. A szoptatas nalunk is csod volt az elejen, rettenetesen fajt nekem. Mar felakartam adni, csak fejtem es ugy kapta az anyatejet. Aztan megnezettem a nyelvet ful orr gegesz szakorvossal es o latta hogy le van nove a picim nyelve, akkor felcsippentette neki (10 hetesen) es azota is szopizik, minden fajdalom nelkul (most 15 honapos).
Sok sikert a nagy napra, aludj es pihenj amennyit csak tudsz addig, mert utana.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!