Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Pasik! Mennyire tud izgató...

Pasik! Mennyire tud izgató lenni, ha egy lányt vetkőztettek, kényeztettek úgy, hogy ő a tapasztalatlanság miatt elég passzív?

Figyelt kérdés
És a pasik tudják élvezni, hogy egy lányt még tanítgatni kell, mert még szűz? 18/L
2011. jún. 27. 12:37
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
ahaaaaaaa:)
2011. jún. 27. 12:37
 2/10 anonim válasza:
100%
Ha nem titkolja, hogy élvezi, tehát érzem rajta, hogy jó neki, akarja, akkor nincs azzal semmi gond. Ha nem tud ellazulni, tartózkodó, visszahúzódó, akkor az le tud lombozni.
2011. jún. 27. 12:43
 3/10 tabaki ***** válasza:
79%

Ha úgy passzív, mint egy darab fa, az eléggé lelombozó, mert azt jelzi, hogy ő nem akarja. Ha te volnál az a lány, azt javaslom, egy kicsit mindig mozdulj úgy, hogy az éppen célba vett gombod vagy cipzárod jobban az illető kezére essen, és lehetőleg ott domborodj, ahol éppen simogat. Ez nem igényel tornamutatványokat vagy ismeretlen trükköket, de egy épeszű pasit biztosan feldob.

Második kérdésre: Igen, sőt! -- főleg, ha a lány tényleg tanul, és őszintén meg lehet beszélni vele a részleteket.

2011. jún. 27. 13:00
 4/10 tabaki ***** válasza:
87%
Nahát, amíg írtam, más is megírta ugyanazt... Bocsesz!
2011. jún. 27. 13:01
 5/10 anonim válasza:
79%
Második vagyok. Tabaki jobban megfogalmazta! :)
2011. jún. 27. 13:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Természetesen igen, én is élvezném a dolgot és ezt ki is mutatnám :) Csak arra voltam kiváncsi, hogy a pasik is élveznék a dolgot anélkül, hogy kényeztetném őket. De úgy látszik ismét kiderült, hogy a pasik könnyen felizgulnak, ami persze csak jó :)
2011. jún. 27. 13:38
 7/10 anonim ***** válasza:
8%

Tanítgasson szűzlányt aki akar, nekem volt már elég. Sok is.

Érett csajokat szeretnék, de most!

2011. jún. 27. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Inkább félénkségről van szó, mert azt már a mostani 10 évesek is tudják hogy mit hova kell tenni, de nem lényeg, én úgyis úgy gondolom hogy a férfinak a feladata az irányítás, nekem az egyáltalán nem is tetszene ha a csaj akarná irányítani a dolgokat.
2011. jún. 27. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Minden csak megfelelő partneren múlik. Ha szeret akkor is szeretni fog tanítgatni ha alapjáraton nem az a típus.
2011. jún. 28. 01:49
 10/10 Avenged válasza:
55%
A pasik felizgulnak mindenre mi már csak ilyenek vagyunk :$ :P
2011. júl. 1. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!