Mennyit és mit játszotok 10 hónapos babával?
Szia!
Az én lánykám is 10 hónapos. Mászik, feláll, mindent felfedez, imádja a fiókokat, főleg a konyhait. Szerencsés helyzetben vagyok, mert egyedül is szépen eljátszik amíg én csinálom a dolgomat:)Eléggé nyugodt csjszi:)(bár van akarata)
Reggeli után leteszem a szőnyegre, odarakom neki a játékos dobozát, azokkal elvan, kipakolja, bepakolja, szétszedi. Közben zenét hallgat. Én pedig csinálom a rutinfeladatokat:)Közben oda-oda nézegetek rá:)Miután végeztem leülök mellé és figyelem, éltalában Ő alakítja a játékot, hozza a babát, kockákat, dobozokat és kitalálok hozzá kis mondókákat, "beszélgetünk". Majd jön a tízóri, aztán alvás 2 óra. Ébredés után általában már ebéd van. Majd újra játék, persze ha jó az idő kintvagyunk. A játék általában nálunk a nappali nagyszőnyegén zajlik:)persze imádja a fürdőszobát is, főleg a wc papírt:)
Imád építeni,kockákkal dobolni. Imádja a mondókákat, zenét:)
Boldog babázást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!