32. hétre született babám, most 9 hetes és nem emeli a fejét hason fekve. Hasonló tapasztalat? Nagyon aggódom.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 16:53
11/11 anonim válasza:
Szia!
Bár, nekem nem volt még koraszülött babám, még is azt mondom, hogy az előzőekben leírtak, mármint, hogy egy részt le vannak maradva a korababák, és számold úgy, mint ha most egy heteske lenne, másrészt, pedig nézesd meg szakemberrel. Ha az megnyugtat, hogy koraszülöttből is lehet teljes ember, akkor vígasztaljon, hogy én 22 hétre születtem, és most 9 gyermek édesanyja vagyok!
Tehát, kitartás, és ne add fel!
Még egy dolog, ami esetleg segíthet. Próbáld meg a babát hordozókendőbe tenni, mert a kendőben, átveszi a te mozdulataidat, fejlődik az izomzata, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem.
És, még egyszer kitartás, és ne aggódj, Ők, még nagyon sokat alszanak. Üdv: Aranka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!