Most akkor kinek higyjek az etetéssel kapcsolatban?
Szia!
Szerintem jó ez így ahogy van. Valószínű,hogy még szüksége van a babádnak az anyatejre.
Senkinek. Csak magadnak.
Ezeken az oldalakon is rengeteg ellentétes véleménnyel találkozol, ami alapvetően nem baj. Akkor baj, ha harciasan meg akarja az egyik tábor a másikat győzni a maga igazáról. Márpedig a gyereknevelés lényege az lenne, hogy szedj össze információkat és dönts el, hogy melyik úton indulsz, azon legyél konzekvens, de legyél nyitott a reakciókra is amit a gyerekedtől kapsz és ezek alapján módosíts.
Tökéletes, mindenkire alkalmazható módszer nincs.
A NEKTEK legjobbat kell kiválasztanod, és nektek az a legjobb amit nyugodt lélekkel járni tudsz.
Tudom, hogy ez nagyon általános, de varázspálcája senkinek sincs.
Mostanában az a probléma, hogy túl sok információt kap minden mama, és csak megzavarodik, elbizonytalanodik ettől.
Tehát hallgasd meg a véleményeket, csináld úgy ahogy érzésed szerint jó. Ha szeret szopizni a kicsid és eleget eszik, és szeretetd szoptatni, akkor szptasd. Ha valamelyikre a válaszod nem, akkor nem.
Ilyen idősen már kéne egyen annyi főzit, gyümit, hogy mellette ne kérje a cicit.
Én szoptatok hajnali 4-kor, és 7-kor, mikor felébred 8-9 körül egy kicsit cicizik, 10-kor kap gyümit (egy alma valami fél mással banánnal, barackkal...) délben főzi 220 ml, 15-kor szopi, 18-kor megint 200 főzi, és 21-kor szopi.
De persze te tudod, mi jó a babádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!