Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok a babatoknak hogy...

Mit adtok a babatoknak hogy tudjon kakilni?

Figyelt kérdés
6 hos a babam ,nagyon keves tapszert eszik mar,inkabb a kanalas etelek mennek jobban es emiatt mindig naon kemeny a szeklete,mit adajk neki hogy tudjon kakilni?keves folyadekot iszik,nem akar tobbet.hogyan oldjatok meg?
2009. márc. 5. 12:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A barack hajt, a banán fog, azt inkább ritkán adj neki.

A folyadék jó lenne...

Egyeseket a sütőtök is meghajt, a lányom mondjuk nem...

Van aki hashajtót is ad, én nem javaslom, mert megszokja a szervezete.

Tornáztasd inkább rendszeresen, az is elősegíti az emésztést.

2009. márc. 5. 12:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Szilva desszert. Brokkoli-krumpli főzelék. Őszibarack. Kamillatea (cukrosan állítólag hajt).
2009. márc. 5. 12:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Én szilvapürét adtam ilyenkor (Kecskeméti bébiétel), és ha megeszi, az ételbe is lehet keverni egy kis kamilla teát...
2009. márc. 5. 12:43
 4/11 A kérdező kommentje:
probaltuk mar a barackos bebietelt,komenymagos teat itatok vele,de semmi,Annyira kemeny a kakija hogy nem birja ki nyomni szegenykem
 5/11 anonim ***** válasza:

Barackdesszert, és őszilé ami nálunk bevált. És sok folyadék, valahogy próbálj meg neki többet adni. Esetleg én adtam neki bio baracklekvárt egy kiskanállal, mikor nem volt itthon se ivólé, se desszert. Na attól jól kipakolt!

Üdv: 4 hós kisfiú anyukája

6/11 anonim ***** válasza:

Az én lányomnak lazítja a székletét az őszi- és a sárgabarack, a szilva, és a körte (ellenben nagyon megfogja a gesztenye, a banán), sztem ezeket próbáld ki, mert gyerekfüggő, hogy mi válik be.

Álltólag a madarin is székletlazító, de azt még nem próbáltam, mert mi allergia-hajlamosak vagyunk.

Emellett fontos lenne a megfelelő folyadékbevitel is, ha a vizet nem issza meg,akkor próbálkozz minőségi (nem agyoncukrozott stb) gyümölcslevekkel, babateákkal.

2009. márc. 5. 12:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Ami letezik (koranak megfelelo)mar minden folyadekot megprobaltattam vele de 1-2 kortytol tobbet nem hajlando inni,egy nap ha elfogy 20-30 ml akkor jo!!!es tudom ez nagyon keves ,mar prob.sima es csoros poharbol is de semmi.
2009. márc. 5. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
kamilla tea és jó cukrosan.....pár korty és nalunk megtette a hatását
2009. márc. 5. 13:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nem iszik eleget akkor szinte bármit adhatsz nem fogja lazítani a székletét.Ugyanilyen cipőben jártunk a fiammal.Nekem azt mondta adoki, hogy kamilla teát kell adni neki, Tudom nem iszik, akkor viszont elő a (gyógyszerekhez is adnak) fecskendóvel.Felszívod és a szájába teszed. Nagyon lassan nyomd a szájába, nehogy megijedjen.Tudom hogy drasztikusnak látszik ,de ha vese baja lesz a picinek, az még rosszabb.
2009. márc. 5. 13:14
 10/11 A kérdező kommentje:
megprobalom ezt a fecskendos dolgot.hany ml kell inni amugy neki 1 nap?
2009. márc. 5. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!