Babák dolgait, hogyan és milyen időközönként fertőtlenítitek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az olyan tárgyakra ami pl. plüss labda de csörgő van benne emiatt nem lehet kimosni. Egyéb játékokat. A játszószőnyegen lévő játékokat? Nem baj ha ezeket a szájába veszi?2009. márc. 5. 10:23
1/4 anonim válasza:
A játékokon rajta van hogy lehet tisztítani. A plüssöket általában 30 fokon mosni, a csörgőnek nem lehet baja benne. A műanyagokra pedig az szokott írva lenni, hogy semleges tisztítószerrel. Én akkor tisztítom, ha koszosnak látom, vagy leesik. Nem vagyok híve a túlzott fertőtlenítésnek, a babám még nem volt beteg. Kb. havonta egyszer.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én már csak heti egyszer fertőtlenítek, akkor is csak azokat a dolgokat, amiket muszáj. a plüssöket 30 fokon mostam rögtön az elején, mikor még újak. Utána csak ha szükséges. Ha mindenképp szeretnéd lefertőtleníteni a plüss játékokat, mosás után, vizesen tedd be a fagyasztóba, és hagyd, hogy az egész átfagyjon. Utána szárítsd meg.
3/4 anonim válasza:
Általában ki lehet mosni minden játékot, még a csörgős plüssöket is. Én a megvásárláskor és akkor mostam ki, ha koszosnak láttam, egyébként nem fertőtlenítettem én sem különösebben.
4/4 anonim válasza:
Hú de jó, hogy azt olvasom itt, hogy más sem fertőtlenít éjjel-nappal. Már én is gondolkodtam ezen, azt hittem, csak én vagyok ilyen "igénytelen" :-)! Én is csak akkor mosom meg őket, ha leesnek vagy koszosnak látom. A cumit + etetéshez használt dolgokat sterilizálom rendszeresen, de azt sem naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!