Szülés után mennyi idő elteltével éreztétek magatokat újra 100%-ig nőnek?
a fiam lassan 10 hónapos, tegnap kezdtem el először érzeni magamban az erőt... maximálisan megértelek:))
bár segítségem nincs, a párom sem tud, sosincs itthon...
Hát az én kifiam 3hós, de amint irjáok ezek a dolgok még sokáig igy maradnak.
Nagyon szeretnék már eljutni fodrászhoz, a festést megoldom itthon, de már annyira hosszú és csúnya a hajam..jó lenne egy kozmetikus vagy szaunázni..ááá
Igény szerint etetem, igy azt sem tudom mikorra kérjek időpontot a fodrásznál.
Amúgy meg annyira rondának érzem magam, igaz már nincs 15kg felesleg de még mindig van kb. 5-7kg.És még mindig nem jók a gatyáim.Estére annyira kifáradok már gügyügni sem birok.
De imádom a kisbabám:)
Sajnálom, hogy ilyeneket kell olvasnom :(
3 hónapos a babám, de én életemben nem voltam ilyen kipihent és nagyon jól érzem magamat a bőrömben. Nagyon sokat tudok aludni, pihenni, mert nagyon jó babám van, néha még én kérek elnézést, ha babázni akarok, ő nagyon jól elvan a zenélőforgójával. Minden reggel fél óra tornával kezdek, aztán minden nap sétálunk két órát. Amikor lemegyünk, én mindig felöltözök "normálisan", kis szempillaspirál, és máris jobban érzem magamat, mint a lebukott, letejezett mackómban.
Az egyetlen bajom, ami miatt nem igazán érzem jól magam, hogy úgy érzem, hogy tejszagom van. Ezt senki nem érzi persze, de én állandóan ezen parázok, hogy biztos anyatejszagom van.
Biztos nekem is lesznek majd rossz pillanataim, pl ha jön majd a babám foga, de jelen pillanatban nagyon jól vagyok :) Áldom a babámat, hogy ilyen nyugodt.
Még most sem. Néha talán egy-egy kósza pillanatban... de aztán belenézek a tükörbe és elszáll az illúzió. :-(
11 hónapos lesz a kisfiam nemsokára
Itthon melegítő, "loboncos haj", NO smink, olyan igazi asszonyos lettem. :-))
10 hetes a fiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!