Mellszívó beindítja a tejtermelést 2 hónap elteltével is?
Ez szerintem mindenkinél más.
Nekem nagyon kevés volt a tejem (császár plusz genetika), 8 hétig szoptattam csak, végig kapott mellé tápszert is a lányom.
Én kaptam egy kézi mellszívót, azt a pumpásat ami trombita alakú.Aki használta, neki nagyon bevált, nekem egyáltalán nem.Elektromosra kár lett volna beruházni, nem nagyon bíztam benne.Kézzel tudtam fejni, kb 20 ml-t alkalmanként és az is vizes volt így mindig kiöntöttem, egy-két kivétellel.Segít ha hallod sírni a babádat.Akár fel is veheted a hangját mikor sír és hipp-hopp megindulhat a tejleadás.Mikor 4 hós lett a lányom elkezdett nyűglődni a fogával én meg megpróbáltam mellre tenni és láss csodát jött is a tej, mert a lányom üvöltött közben.Pedig előtte csak 1-1 csepp jött 2-3 naponta zuhanyzás után!
Szerintem olyan mellszívót válassz ami a legjobban utánozza a baba szívó mozdulatait.
Hiába drága egy mellszívó, ha nem indítja be a tejleadó reflexet kidobott pénz az egész.
Amikor csak kell tedd cicire a babádat és igyál Laktoherb-et vagy szedj homeós bogyót, de a kettőt egyszerre soha, mert közömbösíthetik egymást!
6 hós a lánykám
Sajnos cicire nem lehet tenni, minden alkalommal sír közben, ha nem éhes, akkor nem kell neki, ha éhes akkor meg a cumisüveget kéri, mert az könnyebb meló. Pedig legkisebb lyukút használunk.
Tejserkentő teát ittam az első hetekben, de nem nőtt a tej mennyiség, most próbálok másfajtát majd, szüleim hoztak Mecsek teában tejserkentőt és hoztak alkohol mentes söröket is. Aztán a kézi mellszívóval hátha tudok még neki leszívni, nem szeretném, ha két hónaposan már nem tudna anyatejhez jutni egyáltalán. :(
Szia!
Kislányom két hónaposan elutasította a cicit, egy hétig szenvedtünk hátha "csak" cicisztrájk, de csak sírt szegény, így maradt a fejés. Kézivel keveset tudtam fejni, így többek javaslatára vettem medela elektromos mellszívót. Sokszor 200ml-t is le tudtam vele fejni, be is indítja a reflexet, nekem nagyon bevált még a fagyasztóba is jutott tejci. Így 5 hónapos koráig tudtam Neki adni anyatejet, utána is csak azért hagytam abba mert már nem kellett Neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!