Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, Ti le szoktátok...

Anyukák, Ti le szoktátok nyalni a babátok cumiját ha leesik a földre?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 13:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Elsőnél rohantam kifőzni,másodiknál bekaptam és visszatettem a szájába.Harmadiknál ha leesik az alma megtörlöm és visszaadom.Most 21 honapos és még náthás sem volt.Legalább beedzödik az imunrendszere.Minnél jobban félted annál betegesebb lesz
2011. ápr. 21. 15:29
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Amiatt nem szabad leginkább lenyalni, hogy átadod a szádban lévő baktériumokat - és majd csodálkozol, amikor elkezdenek sorra lyukadni a tejfogai :(

Én nem nyaltam le soha, igaz, nem sokáig cumizott. De: sose eszek vele egy kanállal se stb.

2011. ápr. 21. 17:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Az orvos szerint nem szabad,mert olyan bacikat adhatunk át, amik rájuk sokkal veszélyesebbek,nálunk meg semmit nem okoz.Én se tudtam, ő szólt rám.
2011. ápr. 21. 20:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát, az én 9 évesemnek nincs és nem is volt rossz foga, és semmilyen veszélyes betegséget nem kapott el tőlem soha. Mondjuk nem minden nap nyaltam le a cumiját, és nem is nagyon volt a szájába, max. alváskor. Az utcán főleg nem, de azt lenyalás után sem adtam volna oda neki. Ha a lakásban leesett, fene se bánta, annyi baci kell, nem? :)
2011. ápr. 21. 20:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Igy van, az ember szajaban van a legtobb baci. Es nagyon veszelyesek lehetnek a babara nezve, mert egybol elkezd szaporodni, szinte szajbol szajba adod. A pici szervezete meg nem tud annyira vedekezni. A fold az mas. De kerdezzetek meg errol egy orvost. Hihetetlen. Pl. A pneumococcus is ilyen, a babakra nagyon veszelyes es nagyon gyakori is a megbetegedes, de sok mas baci is van.

Szoval en nem nyalnam le. De mi nem hasznalunk cumit sem, igy nincs mit nyalogatni:)

2011. ápr. 21. 21:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Kb. a foldrol nem annyira veszelyes odaadni neki, mint szajbol szajba.
2011. ápr. 21. 21:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Jaja, ezért mondom, hogy nem nyalogatám... Én soha nem fertőtlenítettem a lakást, a cumisüvegeket is csak eleinte főztem ki, sterilizálóm sose volt, fertőtlenítőt csak a WC-ben használok, egyszerűen sima tisztaság van nálunk. Szóval a gyerek mászhatott, nyalogathatta a parkettát, megrághatott mindent (még mindig rág, pedig másfél éves, hiába, még most nőnek az utolsó rágófogak...), de soha nem nyalogatom meg semmi cuccát!

1. Herpeszre hajlamos vagyok, most is van 2 frankó púpom :(

2. Nekem 3 évesen már húztak fogat! Alig van ép fogam, csomó hiányzik, pótolva vannak. Szóval én nem adom a gyereknek a bacijaimat :D Azok hozzám tartoznak :) És ezt bizony elvárom a rokonoktól is!

2011. ápr. 22. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!