Anyukák, Ti le szoktátok nyalni a babátok cumiját ha leesik a földre?
Amiatt nem szabad leginkább lenyalni, hogy átadod a szádban lévő baktériumokat - és majd csodálkozol, amikor elkezdenek sorra lyukadni a tejfogai :(
Én nem nyaltam le soha, igaz, nem sokáig cumizott. De: sose eszek vele egy kanállal se stb.
Igy van, az ember szajaban van a legtobb baci. Es nagyon veszelyesek lehetnek a babara nezve, mert egybol elkezd szaporodni, szinte szajbol szajba adod. A pici szervezete meg nem tud annyira vedekezni. A fold az mas. De kerdezzetek meg errol egy orvost. Hihetetlen. Pl. A pneumococcus is ilyen, a babakra nagyon veszelyes es nagyon gyakori is a megbetegedes, de sok mas baci is van.
Szoval en nem nyalnam le. De mi nem hasznalunk cumit sem, igy nincs mit nyalogatni:)
Jaja, ezért mondom, hogy nem nyalogatám... Én soha nem fertőtlenítettem a lakást, a cumisüvegeket is csak eleinte főztem ki, sterilizálóm sose volt, fertőtlenítőt csak a WC-ben használok, egyszerűen sima tisztaság van nálunk. Szóval a gyerek mászhatott, nyalogathatta a parkettát, megrághatott mindent (még mindig rág, pedig másfél éves, hiába, még most nőnek az utolsó rágófogak...), de soha nem nyalogatom meg semmi cuccát!
1. Herpeszre hajlamos vagyok, most is van 2 frankó púpom :(
2. Nekem 3 évesen már húztak fogat! Alig van ép fogam, csomó hiányzik, pótolva vannak. Szóval én nem adom a gyereknek a bacijaimat :D Azok hozzám tartoznak :) És ezt bizony elvárom a rokonoktól is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!