Szoktatok adni pénzt vagy valami ajándékot a védőnőnek? Főleg budapesti anyukák, azon belül is 12. kerület érdekelne.
Bár én a XI. kerületben lakom, azért írok.
Én a védőnő névnapján adtam neki apróságot, mert éppen akkor tát mentünk tanácsadásra.
Egyébként nem .
II. kerület, de én nem szoktam neki adni semmit.
Mikor hazajöttünk a kh-ból, a párom is itthon volt ahogy jött a védőnő, meg a gyerekorvos (különböző időpontokban jöttek), és párom erősködött, hogy adjunk a védőnőnek is pénzt. Szegény alig akarta elfogadni, de mivel párom már szinte "erőltette", csak eltette. Még én éreztem magam kellemetlenül...
Az orvos bezzeg nem ellenkezett annyira...
én elvből nem adok senkinek pénzt. anyós kérdezte a dokit mikor a kórházból haza hoztuk a picit és kijött megnézni, hogy mivel tartozunk, a doki pedig mondta hogy nem fogadhat el semmit, hiszen biztosítottak vagyunk. a védőnő rendszeresen jár, mivel jó környéken lakunk már felmerült páromban hogy azért jön mert várja a pénzt, de én nem akarok neki se adni, szerintem ez a feladata, másfelől mondtam már neki hogy nem kell jönnie, mert eü-ben dolgozom és pontosan tudom hogy mikor mit kell tennem a babával, ő ennek ellenére jön és jön rendületlenül és van amikor meg se nézi a babát mert éppen alszik, hanem velem beszélget egy órát. Egyszer adtam neki egy meglehetősen drága dobozos csokit, hátha nem jön :) többet, de azóta is jár pedig már nagy a babó.
II. kerület
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!