Miért "rágja" 2 hónapos babám az ökleit?
Figyelt kérdés
Szinte csuklóig benne van a szájában időnként vmelyik keze, hol az ökle, hol meg az egyes ujjai.2011. ápr. 20. 20:51
1/7 anonim 

válasza:

vagy éhes, vagy csak játszik, és unaloműzésképpen csinálja. Szoptatod, vagy tápszeres a pici?
2/7 anonim 

válasza:

Pontosan. Rájön hogy van keze lehet rágni, és ezt gyakrololja is. A m´sik én észre vettem ha éhes akkor is rágta, de utánna el is kezdett sírni a kajáért.
3/7 A kérdező kommentje:
Ő ezt leginkább akkor csinálja, mikor elbambul.Mondjuk szinte mindig éhes, úgyhogy ez nem egyértelmű jel nála.
Amúgy anyatejes.
2011. ápr. 20. 21:00
4/7 anonim 

válasza:

Az én 2 hónapos kilánykám is állandóan rágja az öklét már egy ideje.Tegnap kérdeztem éppen a gyerekorvostól,azt mondta,vastagszik az ínyecskéje,készülődik a majdani fogacskák kibújásához. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Én is ugyanerre gondoltam, meg arra, hogy talán az ujját készül szopni.
Már nagyon jó lenne, mert cumi invázió van nálunk, sokan az ujjszopás ellen szavaznak, én meg jobb szeretném, mert jelenleg is szájpenésze van, amihez a cumi is biztos hozzásegít, pedig tisztán van tartva, legalábbis azon igyekszem.....
2011. ápr. 20. 21:05
6/7 anonim 

válasza:

Szia! Az én fiam 17.-én lett 2 hónapos és ő is ezt csinálja közvetlenül kaja után is szóval tuti nem éhség jele, szerintem normális meg aranyos is :) Szájpenészt illetően szégyen nem szégyen nálunk ma derült ki hogy a 3 hete kezelgetett szájpenész nem is szájpenész, az ínyén vannak fehér foltok, a doki Néni megnézte és azt mondta, hogy nem az :) Szóval jól nézzétek meg, nehogy ti is így járjatok!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, a miénknek a nyelve tiszta fehér, meg a szájpadlása is egy kicsit, de én sem viszem túlzásba ezt a Boraxos kezelést, napjában 3x azért persze végigtörölgetem vele a szája belsejét + nyelvét, de olyan is van, hogy lekezelem vele, mert naívan azt hiszem, már jóllakott, nem kér egy darabig szopni, aztán negyed óra múlva megint kéri.Remélem ilyenkor, hogy felszívódott az oldat.Dokinak jövő héten mindenképp megmutatom.
2011. ápr. 21. 06:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!