Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos gyermeked lábán mi...

15 hónapos gyermeked lábán mi van otthon? Parkettánk van, szandál vagy zokni vagy mamusz?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 13:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

14 hós. Hol szanda, hol csak zokni. Most kezdtem el szandált adni rá (zoknival), mert azt vettük észre, mintha abban stabilabban tudna járkálni. Egyedül még nem hajlandó lépni, csak ha kapaszkodik. Talán 1-1,5 hete adtam rá először, de tegnap már lépett 2-3-at felém úgy, h az ölembe borult. Szerintem segített neki. Eddig amúgy csúszásgátlósban volt, mert van parketta, járólap, pvc meg szőnyeg is. Amúgy Shaggy szőnyegünk van, és azon talán nehezebb egyensúlyoznia mezítláb.

Épp a minap hallottam, h ortopédusok szerint az a jó, ha mindenféle felülettel érintkezik a kicsi talpa, mert úgy nem alakul ki a lúdtalp. Ha folyton lúdtalpbetétes cipőben van, akkor elernyednek az izmai ott az ívnél, és egyenes felületen kisimul. Ezért érdemes járatni a szabadban is mezítláb, meg olyan cipőben amiben van, meg olyanban is amiben nincs lúdtalpbetét. Emiatt váltogatom nála a szandált és a zoknit.

2011. ápr. 27. 14:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Így legyen okos az ember!Az egyik ortopéd orvos azt mondja csak zokniban legyen bent a másik azt,hogy bent is cipő!Egyik azt,hogy harántemelős cipő legyen a másik azt,hogy ne!Na akkor most mivel teszek jót a babámnak?????????????????
2011. ápr. 27. 15:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Szandál ,hogy fogja a lábát ! 20 hónapos
2011. ápr. 27. 18:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Vagy bőr talpú cipőcske, vagy csak zokni, ha éppen úgy gondolja.
2011. ápr. 27. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:
15 hónaposan harisnya,most már csak zokni mert már meleg van
2011. ápr. 27. 20:37
 16/16 anonim ***** válasza:
15 hónapos, nálunk mindenhol járólap van, csak az ő szobájában van rajta szőnyeg is. zokni van rajta, csúszásgátlós, néha még azt is leveszi, a szandit is hiába adom rá, leveszi. kimondottan hideg a kő, családi házban lakunk, de eddig még nem fázott fel.
2011. ápr. 27. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!