El lehet vinni egy három hónapos babát élményfürdőbe?
Figyelt kérdés
Ő nem fürdene, csak eljönne velünk, pici gumicsónakkal vinnénk be a vízbe.2011. ápr. 20. 09:34
11/14 anonim válasza:
Ha ennyire bababarát a hely, akkor hajrá! A mi fiúnk 4és fél hónaposan jött velünk wellness hotelbe, volt babavíz, stb. Nagyon élvezte! Semmit sem kapott el.
12/14 anonim válasza:
Mi 3,5 hónaposan vittük elősször élményfürdőbe a kisfiamat. A hely Ausztria talán legjobb bababarát fürdője. Jól ismertem a helyet, így tudtam, hogy a picúroknak is megfelelő. Élvezte az egész család. Azóta is rendszeren járunk ide. A bébiúszást csak 6 hónapos korába kezdtük heti rendszereséggel. Bár engem sokan azért is megszóltak, hogy a terhességemet végigúsztam és még szülés előtt 4 nappal 1,5km-t lenyomtam az usziba. Semmi fertőzést nem szedtem össze.
13/14 anonim válasza:
vidd nyugodtan, majd alszik egy jó nagyot a nyüzsitől :)
azt azért leírom, hogy annak ellenére, hogy elég laza anya vagyok, ennyi idősen még nem vittem ilyen helyekre a babámat, neki túl sok inger lett volna. de minden baba más!
mi 6 hónapos korában kezdtünk járni pancsolni
14/14 anonim válasza:
Nekünk még a babaúszást sem javasolták addig, míg meg nincs a 4 hónapos oltás.
A nyüzsitől meg nem biztos hogy jót fog aludni, lehet, hogy túl sok lesz az inger neki.
Én sem vinném még, várnék 1-2 hónapot legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!