Mit tegyek hogy ne kapja el tőlünk? Esetleg valami tipp? Mit tehetnék még?
Az ilyen vírusok a széklettel terjednek WC-n. Szóval a 4 hónapos kicsinek nem lehet esélye elkapni, mert valószínűleg nem ül a WC-re még...
Amit megtehettek, az az alapos kézmosás WC után. De szerintem ezt amúgy is megteszitek...
Kedves második: ezt erősen cáfolom. Kisfiam 11 hónapos volt, amikor ilyen hányós-hasmenős vírust összeszedett, és ő kezdte, mi folytattuk, mert elkaptuk tőle. Elég erősen kétlem, hogy a wc-n szedte volna össze, mivel nem ült még wc-n, még csak közelében sem járt akkor...
Millió fajta ilyen vírus létezik, és sajnos nem csak a wc-n terjed. Elég csak megfogni hozzá egy bevásárlókocsit, amin ilyen baci rajta van.
Nyugi! Nálunk 2-szer volt ilyen vírus a lányom 1 éves koráig, folyamatosan szoptattam a kicsim és nem kapta el. Pedig nekem 4 nap után jártányi erőm sem volt... Rengeteg vizet ittam, már ami megmaradt belőle bennem, de még a tejtermelésem sem esett vissza. A doki javasolta, hogy ne hagyjam abba a szoptatást, mert a gyerek az anyatejjel együtt szívja magába az "ellenanyagot" is.
Nem tudom nálatok milyen fertőzésről van szó, ez az én tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!