Mikortól lehet virslit, párizsit, kenyeret adni?
Figyelt kérdés
Kislányom 8 hós, már nagyon sok mindent eszik (kb 40 féle zöldség, gyümölcs, husi). Kaphat már ilyeneket vagy még korai?2009. márc. 4. 08:19
21/23 anonim válasza:
ekkora gond??
itt már kérdezni sem lehet, de semmit az ég világon... mindenre a teljes támadás és lehurrogás a válasz. ez van sajnos...
22/23 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak: igen, sajnos én is nagyon elszomorodtam hogy tanácsot szerettem volna kérni, egyesek meg a torkomnak estek. sajnos ez van.
2009. márc. 6. 09:53
23/23 anonim válasza:
Ezt a kérdést én is szerettem volna feltenni,és most csodálkozok a válaszokon.Ugyan mi baja lehet egy 8-10 hónapos babának ha kap virslit,párizsit?Manapság már minden mérgező,akkor mit együnk hogy életben maradjunk?Nekem 10 hónapos a kisfiam,és már szinte mindent megkóstolt.Majd ami nem ízlik Neki azt nem adom.Én is kiskány koromtól eszem a virslit,párizsit a mai napig.Semmi bajom.Ennyi erővel már ne együnk semmit,mert minden "rákkeltő"??!!Szerintem adhatsz nyugodtan,elvégre enni kell....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!