Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet virslit,...

Mikortól lehet virslit, párizsit, kenyeret adni?

Figyelt kérdés
Kislányom 8 hós, már nagyon sok mindent eszik (kb 40 féle zöldség, gyümölcs, husi). Kaphat már ilyeneket vagy még korai?
2009. márc. 4. 08:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%

Ha tudnád, miből készül a virsli és a párizsi, nem adnád még a kutyádnak se, nemhogy a gyerekednek...

Biztos lehet kapni nálatok is olyan felvágottfélét, ami nagyobbrészt színhúsból van, inkább olyat adj neki.

A kenyérféle gluténtartalmú, azt 8 hósan már ehet, csak vigyázz, nehogy félrenyeljen egy-egy darabkát

2009. márc. 4. 08:27
 2/23 anonim ***** válasza:
67%
A párizsi és a virsli a legrosszabb minőségű, maradék hús- és zsírgalacsinokból készül. Legjobb, ha sose adod neki és te magad sem eszed. Ismerősöm húsüzemben dolgozott, elmesélte, hogyan készül a virsli. Na azóta van tőle hányingerem.:-(
2009. márc. 4. 08:27
 3/23 anonim ***** válasza:
54%
Nyugodtan adhatsz neki,föleg ha már foga is van.Mi is kb.8 hós. kora ota eszi,és imádja.
2009. márc. 4. 08:29
 4/23 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. márc. 4. 09:39
 5/23 anonim ***** válasza:
58%
Jó, ha valakinek telik arra, hogy csak színhúst egyen.
2009. márc. 4. 09:44
 6/23 A kérdező kommentje:
6 foga van már egyszer nagyon picit kostóltattam vele, ízlett neki, csak többett nem mertem. de sajnos most is ellentétekbe ütköztem. nagyon megoszlanak a vélemények. mivel írtatok olyat is hogy szabad, így szerintem megpróbáljuk.
2009. márc. 4. 09:56
 7/23 A kérdező kommentje:
ja, és színhúsra sajnos nekünk sem telik
2009. márc. 4. 09:56
 8/23 anonim ***** válasza:
48%
Második vagyok: ha nem telik színhúsra, akkor inkább nem adnék neki. Mérgezni nem akarom a gyereket. De annyira kis mennyiség kell egy babának, nem hiszem, hogy egy szelet sonkát nem tudsz megvenni... akkor mivel eteted?
2009. márc. 4. 10:13
 9/23 anonim ***** válasza:

Virslit már mi is ettünk paprikáskrumpliban...

kenyér meg naná, hogy jöhet.10 hós anyuka

2009. márc. 4. 11:53
 10/23 anonim ***** válasza:

Kedves 10:13!

Szerintem nem mérgezi meg senki a babáját ha kicsit megkóstoltatja vele pl.:a virslit,pázizsit. Később úgyis adsz neki vagy majd kap a bölcsiben vagy oviban,nagyszülőktől ...stb.Nem lehet mindig egészséges dolgokat adni,főleg ha sokaknak nincs rá pénze,hogy színhúst vegyen.Ja és ki tudja a "bolti sonka miből van!?!".Szerintem is nyugodtan adhatsz neki Kedves kérdező kicsit és ha nincs baja és ha ízlik neki akkor később adjál neki többet.

Boldog babázást.

8,5 hónapos kislány anyukája

2009. márc. 4. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!