Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez most szorongás, vagy hiszti?

Ez most szorongás, vagy hiszti?

Figyelt kérdés
9 hónapos kisfiam egy jó ideje nagyon anyás lett.ha észrevette,hogy ellógtam :)nemsokára jött utánam és sírdogált.most már annyira eldurvult a dolog,hagy ha kiteszem a lábam,1 perc múlva már ordítva jön utánam és nem elég,hogy lefekszek mellé,vagy beszélek hozzá-semmi nem nyugtatja meg,csak,ha felveszem.nem vettem fel sokat.TÉNYLEG NINCS KÉZHEZ SZOKVA.idáig eljátszott egyedül.de most tényleg semmi jó neki,se játék,se simi,se nyugtatgatás.mi ez most?mit tegyek?mert tényleg egy percem sincs,de nem szeretném azt se,ha vinném magammal mindenhova,mert nagyon nehéz már :)
2011. ápr. 18. 20:23
 1/9 A kérdező kommentje:
ja és aludni is szépen alszik egyedül,nem kellett ringatni.tanácstalan vagyok...
2011. ápr. 18. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el, érdemes:

[link]

2011. ápr. 18. 20:45
 3/9 A kérdező kommentje:
ezt olvastam már,de azért köszönöm.a gond az,hogy neki nem jó az sem,ha a bébikompban ott van mellettem,vagy feláll mellém...akkor is sír.csakis akkor jó,ha felveszem.ez akkor hiszti-igaz?jól értelmeztem?na és ez hogyan kezelhető?????
2011. ápr. 18. 20:57
 4/9 A kérdező kommentje:
ja és az sem ér semmit,ha elmondom neki,hogy rögtön jövök,mert már hetekkel ezelőtt is mondogattam,akkor is jött utánam,de akkor még nem sírt ennyire.nem vagyok híve annak,hogy ,,hagyjuk sírni a gyereket,majd megnyugszik,,-de már mindent megpróbáltam
2011. ápr. 18. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszti, ő így tudja kezelni az új helyzetet. Én sem hagynám sírni. Ha ennyire a közelségedre vágyik, s te megadod neki, akkor idővel el fog múlni. Türelem!!!
2011. ápr. 18. 21:04
 6/9 A kérdező kommentje:
hát,köszönöm a biztató szavakat...remélem,igazad lesz :)
2011. ápr. 18. 21:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam is 9 hónapos. Kb. egy-másfél hónapja ő is gyakran sírt, ha kimentem a szobából, és akkor is, ha visszajöttem, de néha még akkor is, ha mellette voltam, csak az nyugtatta meg olyankor, ha felvettem. (Előtte nem igényelte, hogy dédelgessem, csak a saját örömömre vettem fel időnként, ő annyira nem volt oda érte.) Ha sírt, felvettem egy kicsit, megölelgettem vagy körbevittem a szobában, és pár perc után már le tudtam tenni. Nem tudom, hogy ez szeparációs szorongás volt-e, vagy az éppen kibújó fogacskája, vagy az volt az oka, hogy akkor tanult mászni, és frusztrálta, hogy nem halad előre... Egy hete már ügyesen mászik és leül magától, azóta sokkal nyugodtabb, már csak ritkán kérdezkedik fel.

Szóval én ezt javaslom, vedd fel, amikor igényli, és pár perc múlva próbáld meg letenni. Szerintem pár hetet ki lehet így bírni, az én kisfiam ettől nem lett "felszoktatva".

2011. ápr. 18. 23:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyan ebben a cipőben járok én is.9 hónapos a kislányom, és mozdulni sem tudok tőle.Semmit, de tényleg semmit sem tudok csinálni, mert egyfolytában fognom kell.Próbáltam már én is azt, hogy az etetőszékében magam mellé teszem, de neki az nem elég.Remélem gyorsan tul leszünk ezen az időszakon...kitartás!

2011. ápr. 18. 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:

vedd fel! a közelségedre vágyik, az ölelésedre, ha nem kapja meg, nem fog benned megbízni. lehet nála most jött ki a szeparációs szorongás.

nem fog kézhez szokni ha felveszed, amint elmúlik ez a korszak, el lesz megint egyedül

2011. ápr. 19. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!