Ez most szorongás, vagy hiszti?
Az én kisfiam is 9 hónapos. Kb. egy-másfél hónapja ő is gyakran sírt, ha kimentem a szobából, és akkor is, ha visszajöttem, de néha még akkor is, ha mellette voltam, csak az nyugtatta meg olyankor, ha felvettem. (Előtte nem igényelte, hogy dédelgessem, csak a saját örömömre vettem fel időnként, ő annyira nem volt oda érte.) Ha sírt, felvettem egy kicsit, megölelgettem vagy körbevittem a szobában, és pár perc után már le tudtam tenni. Nem tudom, hogy ez szeparációs szorongás volt-e, vagy az éppen kibújó fogacskája, vagy az volt az oka, hogy akkor tanult mászni, és frusztrálta, hogy nem halad előre... Egy hete már ügyesen mászik és leül magától, azóta sokkal nyugodtabb, már csak ritkán kérdezkedik fel.
Szóval én ezt javaslom, vedd fel, amikor igényli, és pár perc múlva próbáld meg letenni. Szerintem pár hetet ki lehet így bírni, az én kisfiam ettől nem lett "felszoktatva".
Szia!
Ugyan ebben a cipőben járok én is.9 hónapos a kislányom, és mozdulni sem tudok tőle.Semmit, de tényleg semmit sem tudok csinálni, mert egyfolytában fognom kell.Próbáltam már én is azt, hogy az etetőszékében magam mellé teszem, de neki az nem elég.Remélem gyorsan tul leszünk ezen az időszakon...kitartás!
vedd fel! a közelségedre vágyik, az ölelésedre, ha nem kapja meg, nem fog benned megbízni. lehet nála most jött ki a szeparációs szorongás.
nem fog kézhez szokni ha felveszed, amint elmúlik ez a korszak, el lesz megint egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!